Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Windows >> Content

Kako to Graditi unutarnjih klupčica

Za razliku od vanjske prozorske , unutarnje klupčice se nalazi unutar kuće i služiti dekorativni i funkcionalni element . Unutarnji prag padine su horizontalno ravno , dok je vanjski pragovi nagib malo olakšati i izlučivanje vode i otpada . Štoviše , unutarnja klupice obuhvaćaju stolicu i pregača , koje se upiru u donjem željeznicom prozorskih krila . Poput svojih kolega vanjske , unutarnje prozorske zahtijevaju slične alate i materijale za pravilnu instalaciju i funkcionalnosti . To je ono što vam je potrebno Srpski Snaga mitru vidio Screenshot Jigsaw /ČIZEL Screenshot, električna bušilica
4D dorade noktima
Hammer
Waterproof marine -grade ljepilo
Wood Putty Screenshot, brusnim papirom < br > Screenshot Prikazati više uputa
1

mjerenje dužine , širine i dubine bloka od drva ćete koristiti za svoje unutarnje prozorske daske . Na svakoj strani okvira prozora , oznake gdje je zid sastaje Kućište je vanjski rub .
2

Koristite traku mjeru odrediti udaljenost između dvije oznake koje ste napravili u 1. koraku. Dodajte 2 inča ovo mjerenje i izrezati na prag kako bi se slagala ovu dužinu . Dodijeliti dodatnu duljinu za stolicu ako su rubovi greben će se zaokružila ili rezati pod kutem .

3

Cut zarezi u oba leđa krajevimaunutrašnjosti prag koriste dlijeto , jigsaw ili papirom . Ovi utori će osiguratiprag uklapa čvrsto protiv zidnoj površini , iznutra dovratnik i prag trim.
4

izbušite otvore na otprilike 16 cm, osim uz prednje i stražnje rubova ploče . Stisnite liniju ljepila uz prozorski okvir i gurnuti novi prag na svoje mjesto .
5

Drill 4D završavanja nokte u lice prozorskoj dasci , odvojeno od unutarnje klupice obloge s trkaći konj . Čvrsto čekić u svim noktiju glave i pokriti s drvenim kitom . Ostavite da se osuši kit na prag preko noći .
6

Pijesakprag temeljito dokpovršina je glatka , pa čak . Obrišite prašinu i strugotine prije nanošenje premaza i drva boje ili boja i lakova .
7

Dodaj ukrasima ispod prozorske daske . Koristite staro komad pregače pratiti svoj ​​profil s olovkom na licu bloka . Koristite ubodnom izrezati zajedno oznakama . Nanesite ljepilo duž gornjeg ruba pregaču i pritisnite prednost protiv dnu stolici . Vozite 4D završavanja nokte uz donji rub pregaču i preko vrha dasku na stajanci za njegovo ostvarenje.


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/windows/1016031416.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.