Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Windows >> Content

Što jefrancuski prozor prozor

? Francuska vrata su elegantne dodatke u domove za starije osobe . Krilo prozora francuski sliči francuski vrata , otvaranje prema van i prema unutra , a ne prema gore ili prema dolje . Ovaj prozor stil jepotkategorija krilo prozora , koji obično samo zamahu prema van i otvorene od dna . Općenito , francuski krilo prozora nalikuju tenda prozore u rasponu kretanja i mogućnošću da se otvore u potpunosti. Značajke

Kada kupujete ili instaliranje francuske krilo prozorski okviri , proizvođači savjetuju kuće i graditelji na različitim značajkama koje utječu na izgled i funkcionalnost . Francuski krilo prozora često promovira za pružanje sposobnost da kontrolira količinu povjetarac koji se u kući ; energetski učinkovitih materijala kao što su izolacijska stakla može spriječiti topli zrak iz bježale kroz uske pukotine i otvore . Različite stakla teksture - hammered , Skošeni , siva nijansu i V-utor , u ime nekoliko - također može promijeniti izgled inače jednostavnog francuskog krilo prozora . Brave su još jedan lik koji utječu stil i funkcionalnost . Na primjer , ručica i sklopive ručke prikriju mehanizme za zaključavanje i dopustiti prozori okretati prema unutra . Ostale značajke uzeti u obzir pri odlučivanju o izgledu i rada francuskih krilo prozora su glazurom, dovratnike , sita, tračnice i ručke .

Vrste

Vlasnici objekata također imaju raspon vrsta drveta koje možete izabrati prilikom razmatranja završiti za francuske krilo prozora . Interijera i eksterijera završi naglašavaju izgled kućišta ili drvenim oblogama okružuje prozor . Oni također daju prozorima prepoznatljiv izgled , što završi može biti dovršen korištenjem različitih materijala i boja . Na primjer , neki proizvođači nude završi u bor , bijeli hrast i Douglas hrast . Za tamnije završi , višnje hrasta , mahagonija i Cedar mačo istaknuti francuski krilo prozora s dubokim smeđim i crvenkastim tonovima . Ostale vrste završi dolaze u obliku izvlačenja . Neki izvlačenja stilovi su ukošene , ovolo i krila rogove .

Prednosti

Osim njihove sposobnosti da oponašaju pokret i stil francuskih vrata , francuski krilo prozori omogućuju dovoljno svjetla u sobama . Funkcionalnosti Windows ' također omogućuje pristup obje strane stakla iz zatvorenom za čišćenje svrhe . Francuski krilo prozora su česte u malim i skučenim prostorima u kojima postoji potreba za izlaz požarnim stubama . Štoviše , krila brave pružaju dodatnu sigurnost od uljeza i pomoć izolirati iz prostora s hladnim vanjskim temperaturama .

Razmatranja

Unatoč prednosti instaliranja francuske krilo prozora , postoje neke nedostatke . Graditelji i vlasnici trebali uzeti u obzir orijentaciju prilikom instaliranja francuske krilo prozora , kao što se prozori mogu baciti u drugu, prilikom otvaranja ili zatvaranja . Osim toga , francuski krilo prozora ne može biti praktična za veće prostore . Međutim , vlasnici mogu uzeti u obzir koristeći prilagođeni dizajne i hardver uključiti značajke i funkcionalnost slične francuskih krilo stilova .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/windows/1016128201.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.