Kako instalirati Honeycomb Shades Rolete

Saće sjenila ili sjenila mogu biti upućeni kao jednokrevetne ili dvokrevetne stanica sjenila . Ove vrste sjenila ne samo dodati ljepotu , ali također ima korist od dodavanja privatnost , a čime svjetlo za filtriranje kroz . Slijedite ove korak - po-korak upute kad instalirate Saće nijanse ili blinds.Things što vam je potrebno
Saće nijanse ili sjenila , rezanom veličini
montažu zagrade , uključene
Vijci , uključene Srpski kabela bitve , obično uključene
Držite tipku zagrade , dodatni Srpski odvijač
izbušiti Srpski svrdlo , prema veličini vijka
Tape mjera
Razina
olovka
Show Više Upute Screenshot
1

se utvrdilo je li sjenila će biti unutar ili izvan gori . To se odnosi na ugradnju slijepce unutar prozora kućišta ili izvan prozora kućišta . Slijepi može biti montiran na stropu .
2

Postavite hlad na željeno mjesto , obilježavanje vanjske kutove gornjem zaglavlju s olovkom .
3

Mjera otprilike 3 " s ruba sjeni i stavite oznaku s olovkom . Ovo je mjesto gdjekonzola će biti montiran . učinitiisto na drugom kraju hladu i označiti mjesto .

4

postavite nosač kod oznake olovke odrediti položaj vijka . mark dodatne rupe koje su potrebne obilježavanja u rupu nosača za vijke. učinitiisto za suprotnom kraju . Ako postoje bilo središte zagrade , to bi trebao biti označen kao dobro .
5

Izbušite rupe u kojima su smješteni ocjene . Ove rupe će biti za vijke montirati nosače .
6

montirati nosače stavljanjem nosač preko rupa i zavrtanja vijaka s odvijačem . Budite sigurni da koristite sve vijke , jer to će bitipodrška Saće slijepih . gori sve zagrade u mjestu sa svim vijcima uvjetom .

7

Postavite sjenu na tipkovnici prema uputama proizvođača . Neke nijanse će ugriz u zagradi , dok drugi mogu biti podržane od strane vijčane nosače . Svaki proizvođač može imati različite upute za ovaj korak .
8

Instalacija kabela klin na zid pomoću vijaka . Da bi se utvrdilo mjesto za moždine bitve , smanjiti sjenu na najnižu poziciju , a zatim provjerite je likabel dosegne željenu lokaciju za moždine bitve .

Kako Povećati prozor za kuhinju prepraviti

kuhinja u mnogim starijim kućama ima ispod prosječne prozor , i zamijenivši ga s većim jednom je jedan od načina da se vizualno proširiti prostor . Uvećanje je otvaranje prozora nijeteško kadriranje projekt , ali to obično uključuje promjenu veličine

Více >