Kako instalirati vrata ormara

Potrošači imaju mogućnost izbora prilikom razmatranja koja vrsta ormar vrata za instalaciju u kući . Jedna od najčešćih vrsta jedvo - sklopivi vrata ormara . Ove vrste vrata omogućuju jednostavan ulaz u ormar bez zauzimanja istu količinu prostora kao okretna vrata . Uz sve do-it -yourself setove dostupni na hardver trgovinama , to je lakše nego ikada instalirati vrata ormara yourself.Things što vam je potrebno
Bi - sklopivi ormar kit vrata sa zatvorenim komada
odvijač
Drill
Screenshot Prikazati više uputa
1

Izmjerite svoj ​​ormar u dovratak dobiti čvrstu ideju o tome kako je velik vaš ormar vrata bi trebao biti .
2

kupiti par dvo - sklopivi ormar vrata koja će se uklopiti u vaše dovratnicima . Sjetite se da su ta dva vrata dalje će morati prostor da stane zajedno , pa pogledajte par vrata da bi još uvijek ostavljaju centimetar prostora za njih u susret u središtu . Također bi se omogućilo bareminča i na vrhu i na dnu okvir vrata .
3

Razvrstavanje sadržaja na dvo - sklopivi vrata ormara postavljen kako bi bili sigurni da imate pravu opremu . Svaki komplet vrata bi trebao doći s vrata , vijci, metalnom stazi , maticama , kvake i kotača ili zakovica spojiti trag na vrata . Ukoliko bilo koji od dijelova nedostaje , obratite se prodavaonicu za zamjenu.
4

Screwmetalni okvir na vrhu ormara u okvir vrata .
5

Screw podni nosači na svoje mjesto . Oni bi trebali pritiskati ormara je boka . Dok osiguranje svatko na mjestu , provjerite kako bi bili sigurni da Bracket je pila zubima baza je okrenuta prema podu , a ne prema ormara samih vrata .
6

Instalirajte plastične ili drvene tiple na vratima je određena rupa . Precizna lokacija tih pre - izbušene rupe treba napomenuti u uputama za upotrebu . Tipla koja ima sklop vijak treba biti instaliran na dnu vrata , omogućujući vam da se to pretvorilo prilagoditi visinu vratima je .
7

Umetnite oprugom bačvi u rupu na vrhu montaže vrata .
8

Postavite Bi - sklopivi ormar vrata na metalnim stazama . Započnite ugradnju vrata u gornjem stazi prije centriranje preko donjeg skupštine .
9

Podignite ili spustite vrata nakon što je bio postavljen na svoje mjesto . Provjerite kako bi bili sigurni da se vrata otvaraju i zatvaraju bez prepreka .
10

Zajebi kvake na svoje mjesto . Većina vrata setove će doći s prethodno izbušene rupe za kvake , iako neki mogu zahtijevati da se bušiti rupe od svoje vlastite .

Koji materijali se koriste za Light policama

? Svjetlo police su reflektirajuće uređaje koji služe kao prevjesi unutar i izvan visoke i niske ustati uredima, naknadno struktura i javnim zgradama . Oni se obično nalaze u blizini prozorskih otvora za presretanje i reflektiraju svjetlost ravnomjer

Více >