Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> spavaća soba Namještaj >> Content

Usporedba jednostran da dvostrani Madraci

Svatko ima različite ukuse kada je riječ o željenoj čvrstoći i dojam njihov madrac , ali bez osnovne ideje o tome što želite , možete provesti sate pitate oko trgovine i dalje otići praznih predao . Počnite s velikim pitanjima , kao što je jednostrana ili dvije ? Tradicionalni dvostrani madrac ima istu površinu za spavanje tapeciranog na obje strane , dok jejednostrana madrac ima samo jedan tapecirani površinu . Oba imaju svoje prednosti i nedostatke u cijeni, dostupnosti i vijek trajanja . Znati prednosti i nedostatke i tako da nećete izgubiti bilo koji spavaju više od lošeg madraca izbora . Comfort

Comfort uvijek ne ovisi o tome je li vaš madrac je jednostrana ili dva , ali to može igrati ulogu . Dvostrani madrac nudi veću ukupnu padding i djeluje kao više od jastuku dok spavate nego jeftiniji jednostranog madrac . Skuplji jednostrana madraci i one izrađene od kvalitetnijih materijala može se pokazati jednako ugodno kao dvostrani madrac . Memorija pjenom madraci pružaju dodatnu podstavu za osjetljivu spavača . U odlučivanju da li jedna ili dvije strane se osjeća bolje za vas , ležati na svaki madrac za 15 minuta u svoj ​​normalan položaj za spavanje i vidjeti kako se osjećate nakon toga .
Vijek

rotirajuće ili okretanje madraca pomaže produžiti svoj životni vijek , ali općenito obostranim madraci nadživjeti svoje jednostrane kolegama . Nedostatak ove duljeg života jepotreba za okretanje i zakretanje madrac svaka dva do tri mjeseca, prema ConsumerReports.org . One - sided madraci traje duže pri okretanju svaka dva do tri mjeseca, no ne treba prevrnuo . Ako se dvoje ljudi dijele krevet, umjesto jedne osobe koja koristi samo jednu stranu , rotiranje nije potrebno za jednostranim madrac . Pojedinci koji se fizički ne može okrenuti madrac , ili pronaći nikada nisu okrenuti svoj ​​madrac , možda radije jednostrano stil .
Cijena

Dvije jednostrana madraci nose veće oznake cijeni od jednostranih madraca zbog dodatnih materijala koji se koristi da bi ih i manjoj dostupnosti . Razlikacijena često se oporavio okretanja madraca kao što je preporučeno kako bi se ravnomjerno nositi dolje , baš kao i gume na automobilu . To produžuje život tako da ćete dobiti više za svoj novac . Ipak , jeftino lovci mogu radije jednostrano madrac opciju .
Dostupnost

ne -flip dizajn jednostranog madrac se prvi put pojavio u 2000 , a od onda dvostrani madraci postali teže naći , prema trgovcima . Jednostrana madrac nudi jeftinije cijene , zahtijeva manje resursa do proizvođača , i drži žalbu nikada ne trebaju biti uzdignut i prevrnuo . Dvostrani madraci postoje, ali možda ćete morati putovati ili pretraživati ​​online pronaći jedan . Ovaj dodatni trošak loviti dvostranu madrac ne može uklopiti u svoj ​​proračun .


od:http://vrt.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1016031480.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.