Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> spavaća soba Namještaj >> Content

Istinama i Mitovi o memory pjenom madraca

Memorijska pjena proizvodi postali sve različitiji od madraci napravljeni s materijalom prvo su prodali u SAD- u početkom 1990-ih . High-end memory pjenom madraci mogu koštati tisuća dolara , tako da potrošači bi bilo dobro odvojiti činjenice od oglašavanja hype u vezi prednosti spavali na memory pjene madrac . Povijest

U 1970 , NASA-ini znanstvenici su zadužena za razvoj pjena za sjedala letjelice koja bi astronautima štite od G- silama liftoffs i slijetanja . NASA objavila je patent za pjene u javnoj domeni u 1980 . Švedska tvrtka razvila tu izvornu formulu u današnjem memorijske pjene . Nekada pjenu početku za bolnički krevet madraca . Tada je proširila svoju liniju proizvoda uključuje madrace za potrošače . Američki biznismen pridružio Šveđani u 1990 proizvoditi memorijske pjene proizvode pod Tempur - pedic markom .
Svojstvima Screenshot Screenshot

memorijske pjene open - jednostanični , temperaturno osjetljivi gustoća se mjeri u funti po kubičnoj stopi rasponu 2,5-8 kg. Gušćepjene ,više topline zarobljava . Toplina i pritisak tijela izaziva pjenu za širenje i sama oblikuje oko tijela na vrhu . Kad su uklonjenitlak i toplina ,oporavak imovine ili Sila utisne deformacije , vraća pjenu u svoj prvobitni oblik .

Mitovi

memory pjenom madraca su prodali kao outlasting konvencionalne madrace , alitrajnost memory pjene madrac ovisi o gustoći pjene koristi za to napraviti. Ako su madraci od pjene manje od 3 kg. po kubičnom podnožju gustoće , oni brzo gube "Memory" sposobnost . Madraci su također prodali kao otporan na prašinu obol . Gusta sastav svih madraca od pjene, memory pjene ili ne , otežava paraziti hraniti i šire . No, bez pjene madrac je potpuno slobodan od grinja .

Istine

marketing memory pjenom madraca na temelju svoje vrhunske sposobnosti da podrži tijelo koje u skladu s spavaš , tako olakšavanja pritisak bodova , čini se da se rodi od strane nezavisnog istraživanja . Gusti sastav madraca omogućuje bedmates kretati bez ometanja međusobno izoliranjem kretanje madraca . Neki potrošačke recenzije opisati olakšanje od bolova , za vrijeme i nakon spavanja na krevetu .

Upozorenja

memory pjenom madraca može predstavljati problem kada novi miris , koji je prouzročio procesom koji se naziva " out - trovanje plinom . " To je uzrokovano materijala koji se koriste za proizvodnju madraca. Ako su oni emitiran se za dan ili dva, kada novi ,miris obično nestaje . Nedostatak prozračnosti od guste pjene je dovelo do pritužbi potrošača o madracima previše toplo ljeto i previše teško kada su temperature niske .


od:http://vrt.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1016128717.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.