Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> spavaća soba Namještaj >> Content

Što vam je staviti unutar duvet poklopac

?Poplun cover jevrsta platforma koja seže sve do 14. stoljeća . Jednom rezerviran kao jedan od najluksuznijih posteljina ,poplun cover tradicionalno ispunjen perina . Povijest

Duvets labavo prošiven featherbeds sa korijeni potječu u Europi još u 14. stoljeću . Popluna bili tako cijenjeni imetak koji su bili uključeni u oporukama se prenijeti na sljedeću generaciju . Izvorno ,pero deka zvaopoplun , ali taj jezik je evoluirala kroz vrijeme . U Sjedinjenim Američkim Državama ,unutra zoveperina ipopluna odnosi se na naslovnici .
Funkcija

poplun poklopac bio korišten za pokrivanje pero ili dolje posteljinu koji je posebno vrijedna za održavanje topline tijekom noći u hladnim europskim zimama . To se smatraloluksuz i bionačin na koji su mogli koristiti resurse koje su imali , kao što su patke i guske perja , napraviti krevete.
Prevencija /Solution

važno je zrak van pero krevet kako bi ga zadržali svjež . U europskim zemljama , poput Njemačke i Švicarske , ljudi tradicionalno će objesiti svoje madrac u prozoru da ga zrak van . U New Yorku , u 19. stoljeću , da bi mogao naći imigranata radi istu praksu u imigracijskim četvrtine . Jedan vođenje knjiga iz 1800-ih pozivali na pero kreveta kako bi se otvorila i perje oprati i voskom svake tri godine .


od:http://vrt.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1016128921.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.