# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> spavaća soba Namještaj >>

Izbor za Ralph Lauren štep deke

perina je sklopio s perjem od patke ili guske i vrlo je lagan i pahuljasto . Međutim , unatoč činjenici da je tako lagan , donje plahte su nevjerojatno toplo . To je zbog toga što donje plahte imaju sposobnost obuzdavanja tjelesnu toplinu , dok wicking daleko vlage ( što mu omogućuje da pobjegne ) . Ralph Lauren se smatra jednim od najpopularnijih i luksuznih marki donje plahte . No , tu su definitivno neke alternative Ralph Lauren koji su jednako dobri . Ispunite moć

donje plahte su ocijenjeni od strane njihove " popuniti snage . " Prosječna perina ima ispune rejting od oko 500 kubičnih centimetara . Jeftinije donje plahte su bliže 300 , dok je skuplje može biti oko 700 kubičnih centimetara . Ralph Lauren donje plahte obično u rasponu 500 do 700 kubičnih centimetara . Dobra alternativa za Ralph Lauren plahte temelji na punjenje moć jeHotel Collection Posteljina brand . Ove plahte su ispuniti ovlasti i 700, a mogu se kupiti na Macy .
Temu Točka

računati nit je jednostavnokoličina niti po inču na tkaninu . Tako je u osnovi ,većibroj thread ,silkier i udobnijetkanina će biti (više, to bolje ) . Kvalitetni donje plahte ( kao što su Ralph Lauren ) ima nit broji oko 300 i gore . S druge strane , prosječna donje plahte imati nit broji oko 200 osoba. Temelju thread count ,Hotel Collection Posteljina ( 400 thread count) iOkrugli guska perina ( 300 thread count ) su veliki izbor za Ralpha Laurena .


šivanje

donje plahte dolaze u različitim različitih opcija šivanje . Svaki uzorak šivanje pruža različitu vizualnu privlačnost , kao i jedinstven osjećaj . Tipični šivanje izbor uključuje modne bod ,Karo bod , na zbunilo bod i na Trgu bod . Trg bod poznat za ravnomjernu distribuciju topline tijekom tješi . Nadalje , manje prošiveni trgovi nude manje topline od većih trgova . S druge strane ,Karo bod vam omogućuje da se koncentriraju toplinu prema određenim mjestima tako da fluffing dolje . U principu , većina marki (uključujući i Ralph Lauren ) nose plahte u svim šivanje uzoraka . Osobnih preferencija ( s udobnošću i vizualnu privlačnost u umu ) u pravilu suodlučujući faktor s vezom .
Best Alternative

S ispunite snage , nit računati i šivanje u vidu , postoje neke stvarno velike alternative Ralph Lauren . Hotel Collection Posteljina ( Macy ) jeizvrstan izbor za nekoga u potrazi za vrlo visoke punjenja snage i luksuznom thread count . To se smatra premium plahte i često nose oznaku cijeni od oko 300 dolara .

Ako želite nešto s umjerenijim thread count od 300 još dosta ispunite snage ( 550 ) , a zatim razmislite idući krug guska perina iz Targeta . To je puno više pristupačne oko 150 $.

Ostale marke razmotriti uključuju Martha Stewart kolekciju , Blue Ridge , Calvin Klein, Charter Club , dom dizajn i Pacific Coast kolekciju . Ove marke u pravilu se provodi u svim većim robnim kućama .

Razmatranja

Kad kupujete za perina , sjetite se da je u konačnici vaš izbor bi trebao biti temeljen na spoj atraktivnosti , kompatibilnost s postojećim dekor , udobnosti i trajnosti . Pokušajte da ne dobijete uhvaćen s marki . Ako možete naći off - brand tješi što vam odgovara , vjerojatno ćete završiti štedi novac . Osim toga , ako ste u potrazi za određene alergene bez plahte , vi svibanj želite konzultirati s prodavač u odjeljku posteljinu .

Koje su mikrovlakana vs . Flanel listovi

? Odabir pravog bedsheets može utjecati na kvalitetu sna ste dobili . Osim okvira kreveta , madraca kvalitete i čvrstoće , a temperatura od vaše spavaće sobe ,materijal ste odabrali za svoje listove jevažan čimbenik koji može značiti razliku između o

Více >