Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> spavaća soba Namještaj >> Content

Alternative Madraci

Spavanje jevelik dio bilo kojeg ljudskog bića života , a spava udobno jerazlika između zdravlja i umora . Mnogi ljudi izabrati tradicionalni krevet i madrac kao svoj primarni način spavanja , ališirok izbor madraca alternativa može pomoći da bolje spavate . Hammocks

Hammocks suspavaća aparat visi da zagrljaji oko tijela i omogućiti da spavati , kao da je u zraku . Hammocks dolaze kao dugi komad tkanine , može biti ručno rađeni , prošivene ili izrađeni od konopa , te se spustio na bar mazalice ili na standardnom stalku bez bar špahtlom. Hammocks se vise sa stropa ili zida dok god oni mogu podnijeti težinu . Hammocks su super za one sa starim brojevima , jer su konture oko leđa prema položaju tijela .
Napuhavanje zračnog Kreveti

Ako nemate prostora za krevet i madrac ili je potrebno privremeno mjesto za posjetitelje za spavanje ,napuhavanje zračnog krevet jedobar izbor . Napuhavanje zračnog ležaja obično su izrađene od plastičnog materijala, u kojem se nalazi zrak i napuhavanja u obliku tradicionalne madraca . Zračni kreveti su jeftinije od tradicionalnih kreveta i zauzimaju manje mjesta kad ispuhane . Niz veličina je dostupan , uz veće spavanje dvije osobe udobno . Kvalitetni zrak kreveta može biti jednako ugodno kao tradicionalni madrac iprikladna alternativa za redovit gost .
Futon

futon jenamještaj komad koji se preklapa se u krevet kada se osoba treba spavati , a sjedi u sobi poput tradicionalnog kauč kad preklopiti . Futons sujeftina alternativa i dobri su za one koji nemaju sobu u njihovoj kući ili stanu za dodatni ležaj . Futons dolaze s jastukom presavijeni preko okvira , dok je ona u poziciji krevet . Ovi jastuci dolaze u različitim debljinama i veličinama .


od:http://vrt.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1016129284.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.