Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> spavaća soba Namještaj >> Content

Kako Osvježi presušio Wicker

Wicker namještaj je utkana oko čvrstog okvira od niti grube prirodnih vlakana - najčešće ratana ili rafija iz palminog postrojenja . Iako šiblja je vrlo izdržljiva , to ipak zahtijeva malo brine . Često se koristi na otvorenom, terase , to je podložno zubu oba sunca i rain.Too puno sunce ili unutarnja toplina može dovesti do suhe , lomljive šibe , koji pukotina i postaje rasplesti . Previše kiše može rezultirati pljesniv namještaja koji moraju biti tretirani i zapečaćena . Iako su plijesni probleme uzrokovane vlagom , lijekovi i dalje mogu ostavitipruća suši i potrebna hidratacija i zaštitne skrbi . To je ono što vam je potrebno Screenshot vakuumu Screenshot krpom Screenshot, četkica za zube Srpski Mildewcide ili izbjeljivač Srpski kuhana laneno ulje
uljne mrlje ili boje
Prikazati više uputa

1

Pretjerano sušenje je jedan od najčešćih razloga za pogoršanje pruća namještaj . Sprečavanje sušenje je jednostavna . Samo magla namještaj povremeno s biljnim gospodina ili obrišite vlažnom krpom . Brzo pranje s crijevom je malo vjerojatno da će izazvati ozbiljnu štetu , ali može dovesti do problema s plijesni , ako uvjeti za sušenje nisu idealni , a također može ugroziti snagu zglobova koja se drže zajedno ljepilom . Čestodonjem dijelu namještaja ima manje zaštitne završiti , pa je stoga bolje u stanju apsorbirati i imati koristi od redovite zamagljivanju.
2

Akumulacija ulja , masti , plijesni i prljavštine može oštetiti tkani tkanina vašeg Wicker namještaj . Usisavanje svoj ​​šiblja prva pomoću namjestaja ili za pukotine vašeg vakuumu . Koristite mekanu četkicu za zube i voda kojojblagim deterdžentom je dodala da se ukloni preostale prljavštine i prljavština . Plijesan treba izbačen daleko s četkicom umočenom u blagu otopinu izbjeljivača i vode ili u komercijalne mildewcide koji je razrijeđen u skladu s uputama proizvođača . Obrišite vlažnom krpom nakon tretmana .
3

ispravno zapečaćena vlakna su manje vjerojatno da će izgubiti vlagu , tako da nakon što ste očistili i revitalizirati vašu pruća namještaj jedobra ideja da se prijave novi kaput od šelakom, laka , lakovi , boje ili druge brtvljenje na vaš namještaj . Koristite proizvod koji najviše odgovara izvorni završiti .
4

Voda nijesamo tvar koja može rehidriranje presušenom šiblja . Ulje limuna i kuhano laneno ulje rade kao dobro . Dok komercijalne limun ulje , općenito prodali kao namještaj za nokte , suši vrlo brzo , kuhano laneno ulje traje duže da se osuši i treba primijeniti lagano i ostavio za najmanje tjedan dana da se osuši prije nego štonamještaj je vratiti u službu .
< br > 5

Redovito čišćenje i hidratantna je bitno da se čuva bilo zaštitne završiti na vašem pruća namještaj te je posebno važno ako želite sačuvati vaš namještaj u sirovom , nedovršenom stanju . Ako pripremiti i održavati raspored redovitog održavanja , vaš šiblja namještaj bi trebao trajati dugi niz godina .


od:http://vrt.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1016129292.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.