Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> spavaća soba Namještaj >> Content

DIY Pohrana Noćenje Plan

Gotovo svatko ima nešto punjena ispod kreveta . To jedobro mjesto za staviti malo korištene stavke , posebice onih čudnih oblika one koji se ne čini da stane bilo gdje drugdje . Ali to je iteško mjesto za čišćenje . Stavke pohranjene ispod kreveta dobiti prašnjava , te ih čupanje za čišćenje jeprljav posao . Ovo je dobro vrijeme za razmišljanje o planiranju krevet koji služi kao jedinica za pohranu . Kad je riječ o izgradnji vlastitog pohranu krevet , ti si samo ograničen vaše mašte . Osnovni Izgradnja

Tipično , skladištenje kreveti su gradili s iverice i drveta . Pokrijte gornji dio skladišnog prostora u krevetu s šperploča kako bi se držati podalje prašinu , i dodati klade bitve uz strane kreveta za podršku vrha. Za kreveta veće od twin veličine , koristite dodatne potpore unutar "okvir " za podršku veće dimenzije madrace . Ovi nosači može pokrenuti od strane na stranu , između bilo koje ladice ili cabinetry , a također služe kao zidovi za odjeljaka ispod

strane mogu formirati čvrstu casework sličan bilo kojem drugom ormaru . ; ili , ako želite koristiti za pohranu kutije na kotačićima , ojačati vrhunske tračnice koje podržavaju madrac i šperploča top ljestvica razmak niz nogu za ove " kvazi- ladicama " da stane između .

Uz potporu sa strane i dodao stil na krevet ,uzglavljem i papuča može osigurati dodatni prostor za pohranu kao dobro.

ladicama

ladice sunajčešći ispod kreveta metoda skladištenja , jednostavno zato što omogućuju jednostavan pristup ne ide na ruke i koljena . Alinajbolje ladica postava za vaš krevet možda neće biti ono što očekujete .

Dok tradicionalne cabinetry i izradu ladice tehnike mogu se koristiti s velikim uspjehom za spremanje manjih predmeta , tu su i veličine i težine ograničenja na ono što se može pohraniti Ovuda. Hardvera potrebno podržati velike stvari može biti prostran , idodao složenosti može napraviti svoje ladice manje pouzdani .

Jednostavan za korištenje alternativa standardnim ladicama jeokvir na četiri kotača. Prednja ploča , koja se širi možda centimetar izvan vrhu i bočnim stranicama kutije i dovoljno visok za pokrivanje jaza gdje su kotači su , daje izgled tradicionalnog ladici . Ostavite 1/2-inch jaz između dnu ove ploče i podu za jednostavnu uporabu . Standardna ladica ručka ili dva montirana na ova ploča upotpunjuje izgled .

Ovi kvazi- ladice može proširiti punu širinu kreveta , dok god ima prostora da ih izvaditi i pristup sadržaju . < Br >

Ormari

prostora za pohranu s vrata ormara su također popularan izbor za pohranu krevet . Kao opće pravilo ,dubina tim dijelovima ovisi o tome kako fleksibilnakorisnik ; veličina prostora za pohranu mora biti uravnotežena u odnosu na jednostavnost pristupačnosti . Zbog toga , s vratima će često biti samo poladubine kreveta , ponekad manje .

Nemojte zaboraviti da vrata ne moraju otvoriti s jedne strane na drugu . Ako će top - zakretna vrata bolje raditi za svoju situaciju ( ili stavke koje želite pohraniti ) , slobodno ih koristiti . Nemojte zaboraviti dodati hardver za podršku tih vrata u otvorenom položaju dok ste pristupiti sadržaju Krevet je .
Podignite Kreveti

Lift kreveta dopustiticijeli vrh krevetu , madrac i svi , da se nagnuti prema gore za pristup skladišni prostor . Lift kreveta zahtijevaju hidrauličkih dizala , što ih obično stavljaju iznad razine vještine ( i cijene), do-it -yourselfer .
Uzglavlja

Ne propustite pohranu mogućnosti u uzglavlja i papuča . Najčešći uzglavljem spremište jeizgrađen -in police na kojima možete spremiti često korištene knjige i pribor , kao što su svjetiljke i radio . Također, možete ih graditi šire od kreveta , da zauzme mjesto noćnim ormarićima .

Footboards

Footboards priuštitinajviše paralele u pohranu . Police za knjige , standardne ormari , skladištenje škrinje i klupe - svi su mogućnosti . U nekim slučajevima ,mali stol ili stol mogli biti uključeni .


od:http://vrt.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1016129297.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.