Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> spavaća soba Namještaj >> Content

Kako Pričvrstite ogledalo kredenc

Kroz mnoge redizajn od spavaće sobe namještaj - od tradicionalnih do suvremenih -ogledalo i oblači kombinacija ostajedizajn standard? . Iako se često gleda kao jedan komad ,ogledalo je često vezan za komodu s leđa . Pričvrstite ogledalo na komodi pomoću hardvera ili drva podržava. To osiguravaogledalo ostaje pozicioniran centar za komodu i neće skliznuti s težinom svoga stakla i okvira . Koristite Hardware

Hardware koristi za priključenje ogledalo na stražnjoj komoda pruža i podršku za svoje težine i stabilnosti okvira zrcala . Flat nosač ploče pijan u okvir zrcala na jednom kraju , a na stražnjem dijelu oblači na drugom kraju . Heavy - duty držači će podupirati težinu ogledalu više kroz njihove debljine i veličine . Oblik okvira svoje ogledalo a određuje je li ravna , ravna , T - oblik ili L - oblik nosačće raditi najbolje za potporu vaše ogledalo .

Line up vaše ogledalo uz stražnji rub komodu i postaviti ga na središte komodu širine . Provjerite da je vaše ogledalo je uravnotežen i razina , i side-to -side i naprijed-nazad. Ogledalo ne bi trebao biti nagnut naprijed ili nazad , a obje strane trebaju počivati ​​na komodi . To jedvije osobe posao da držite ogledalo na mjestu jer je pijan na komodi .
Drvo i vijci

alternativa pomoću metalne nosače je koristiti drvene trake osigurati ogledalo na komodi . Izrežite dva , 4 - noge komada 1 - by - 2-inčnim drva trakama . Polovica trakice ' vertikalnih duljina će biti priključen na ogledalo , a druga polovica na stražnjoj oblači koristeći drvo vijaka .

Postavite ogledalo na mjestu na komodi i izmjerite širinu kadra ogledalu -a . Označite dvije vertikalne krajeve okvira ogledalu je na poleđini ormarića . To će označiti mjesto za vezivanje drva podržava. Line up 2 noge na drva trakom na poleđini komodi , s druge dvije nogepodrška drvo se širi prema gore . Vijak za drvo strip oblači pomoću 1 ¼ inča ili 1 ½ - inčni drvo vijaka . Line up ogledalo s drvenim trakama i priložitidrva podržava pomoću vijaka . Srpski

Ili, vijakdrva podržava na stražnjoj ogledalo , a zatim postavite ogledalo s drvenim podrška izdanaka na komodi . Nakonogledalo je usmjeren na komodi , pričvrstite donju polovicu potpore u stražnji dio oblači . Sogledalo osiguran na komodi , stavite ga prema ili od zida , bez brige o ogledalu pada .


od:http://vrt.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1016129301.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.