# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Noćenje okvir od pocinčanog cijevi

Ako smo voljeti industrijske izgleda namještaja , možete napraviti jeftin i čvrst krevet starim pocinčanog čelika vodovodne cijevi . Ključ za to rade jednostavno , bez potrebe sve cijevi rethreaded tako da ih se može pridružiti s konvencionalnim okova , je da koristite jezgričnih okove koje učvršćuju sa hex vijaka . Ako koristite elementi od ovog tipa , samo trebate rezati cijevi duljine , i što možete učiniti da se s pila za metal ili klipni vidio . Pocinčane cijevi su jaki , ali da bi bili sigurni vaš krevet ne sruši, koristite cijev koja je 1 inča ili veći u promjeru . To je ono što vam je potrebno
traka mjera Srpski 1 - inčni pocinčane čelične cijevi
Hacksaw
klipni vidio Srpski strugotine oštricu
Šest 1 - inčni spona Tees
Hex wrench
Četiri 1 - inčni slide outlet Tees
četiri 1 - inčni pocinčane cijevi prirubnice
četiri 1 - inčni spona laktovi
jedan po četiri klade
kružnom pilom
Drill
1 /4 - inčni svrdlo
1/4-inch vijaka prijevozu s maticama i podloškama
Wrench
Prikazati više uputa
1

izmjeriti dimenzije vas madrac namjeravate koristiti na krevetu s trakom mjeru . Izrežite tri komada 1 - inčni pocinčane cijevi 2 inča više od madraca , pomoću pila za metal ili klipni vidio s nožem strugotine . Izrežite šest poprečnih s duljinama 1 inch veći od širine madraca , dva komada oko 36 centimetara dugačke za noge u podnožju kreveta i dva komada oko 48 centimetara dugačke za nogu u glavu .
2

Slide spona Tees na dva prečkama . Povucite svaki granati na sredini cijevi i pričvrstite ga pritezanjem vijka s hex ključem . Instalirajte slide izlaz granati na kraju svake cijevi s izlazne strane okrenut u istom smjeru kao i granati u sredini cijevi . Osim izlaznoj strani ,tee također ima okomite Prodajna mjesta za noge .
3

Spojite dva poprečnih s tri duge komada cijevi u obliku krevet platformu . Umetnite krajeve cijevi u Tees i stegnite spojne matice s hex ključem .
4

Umetnite 36 - inčni noga u svakoj od vertikalnih poslovnice tobogana Tees u podnožju krevet . Gurnite nogu kroz sve dokdonji kraj je 18 centimetara od dna tee , zatim pričvrstite granati s ključem . Ponovite postupak na uzglavlje kreveta pomoću 48 - inčne nogu . Dna te noge također treba biti 18 cm od dna Tees .
5

Instalirajte prirubnice na dnu nogu da djeluju kao noge . Prirubnice su okrugle pločice sa rupama najčešće se koriste za osiguranje pocinčane cijevi na neku površinu .
6

Slide 1- inčni spona glavati pola dužine svake cijevi koja tvori glavu i spojite Tees s prečkom . Napraviti istu stvar u podnožju kreveta .
7

Instalirajte jezgričnih laktove na vrhovima dvije cijevi koje čine glavu i pričvrste ih s ključem . Pridružite im se s jednim od dva preostala prečkama . Ponovite postupak u podnožju kreveta .
8

Izrežite duljine jedan po četiri klade s kružnom pilom da stane poprečno preko kreveta i stavi ih na cijevi koje tvore rubove krevet s 1 - inčni jaz između njih .
9

Izbušite rupe kroz oba kraja svaki komad drveta , i preko cijevi ispod , s 1/4-inch svrdla , zatim pričvrstite drva na cijev s vijkom 1/4-inch prijevozu . Zategnite maticu na svaki vijak ispod cijevi s ključem .

Slatka načina slikati dijete krevet

Uređenje spavaću sobu za dijete može bitipomalo zastrašujuće . Ne samo da moraprostor biti vizualno privlačan , ona također mora biti funkcionalna , služi kao san i igrati područja . Krevet je čestožarišna točka u spavaću sobu , što znači njegov diza

Více >