# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Kako izgraditi Noćni jaslice

dodatak beba na svoju obitelj znači da je potrebno još nekoliko komada namještaja , kao što su jasle , stolici i ogradica . Možete uštedjeti novac gradeći neki od njih sami . Noćni krevetić , koji se usklađuje s vašeg kreveta i učinkovito proširuje površinu za spavanje pa beba može spavati u blizini, jerelativno jednostavan projekt koji koristi temeljne jeftine materijale . Izgradnja vlastite Noćni jasle također omogućuje vam da se bojite ili završiti gajbicu uskladiti svoj ​​krevet ili unaprijediti svoju spavaću sobu dekor . To je ono što vam je potrebno Pretraživati ​​Tape Mjera
šperploča listova Pretraživati ​​klade Screenshot, Kružna testera Srpski vijke
odvijač Screenshot Electric Sander Screenshot jasle madrac
boje ili mrlja
kist
Prikazati više uputa
Mjerenje i planiranje
1

odrediti visinu svog kreveta stavljanjem metar od poda , a to se širi prema gore . Napomena ukupnu visinu okvira , madrac i madrac . Ne uključuju krevete.
2

Izmjerite debljinu jasle madrac namjeravate koristiti u noćnom jaslama . Oduzmi ovo mjerenje s visine od vašeg kreveta za određivanje visine što je potrebno za noćni jasle okvir da bude .
3

Odredite širinu i dužinu jasle madrac . Skicirati dijagram koji uključuje flat šperploča površinu koja jeiste veličine kao i madrac , i noge koje suvisina jasle okvira .
Izgradnja
Srpski 4

Cut šperploča s kružnom pilom da se formira jaslicama je osnovna ploča i tri strane . Dopust jedan od duže strane otvorene za pristup bebu iz vašeg kreveta . Za sigurnost , pijesak dolje bilo grube rubove prije skupštine .
5

Sastavite jasle kadar po vijak kroz dno osnovnoj ploči u tri šperploča strane . Postavite dodatne vijke u strane , gdje se susreću u obliku ugla .
6

Izrežite klade na dužinu s kružnom pilom za formiranje jasle noge . Vijaka kroz vrh osnovne ploče u blizini svakog od četiri ugla i dolje u nastavku u nogama . Zajebi dodatno drvo vodoravno između nogu da se formira nosila koje daju gajbicu dodatnu stabilnost .
7

Boja ili mrlja okupljenoj okvir drvo . Umetnite madrac i posteljinu jednomzavršiti suh .

Nemojte raditi King Size comforters na okruglom Kreveti

?Okrugli krevet donosi prepoznatljiv , moderan komad u bilo spavaćoj sobi . Većina okruglih kreveta prilagođene su izgradili za hotel i Motel apartmana , ali neki proizvođači nude okruglih kreveta izravno na javnost . Zbog kreveti prilagođeni su ugra

Více >