# >> Dom i vrt > >> Furniture >> Kreveti >>

Kako Izmjena kraljica kreveta Into bračnim krevetima

bračni krevet je dovoljno velik za neke parove , ali to bi moglo osjetitimalo premali za svoje potrebe . King size kreveta imaju istu duljinu , ali povećati širinu punih 16 centimetara . Budući kralj madraci ne stane krevet okvire namijenjene bračnim krevetima , obično moraju kupiti novi okvir i instalirati okvir na postojeće uzglavlja i /ili papuča . Extender tračnice raditi s postojećim krevet , ali povećati svoju ukupnu veličinu . To je ono što vam je potrebno
Mjerna vrpca
Extender tračnice
električnu bušilicu
vijke Pretraživati ​​podloške
krilnim maticama
Electric izvijač
vijke
prikazati više uputa
1

Izmjerite širinu king size madrac . Prijenos mjerenja na vaše postojeće uzglavlja , obilježavanje udaljenosti preko uzglavlja . Izmjerite udaljenost između rupa na novim produživačke tračnice i označiti udaljenost na uzglavlje .
2

Izbušite četiri rupe oko 1/2 inča u uzglavlja , stavljanje rupe na vrhu svoje maraka . Ovisno o proizvođaču , tračnice trebala imati tri do pet rupa za vijke . Pomicanje na suprotni kraj uzglavlja i izbušiti podudaranje rupe .
3

Umetnite vijak kroz svaki od rupe . Screw vijak kroz Extender željeznicom i preko uzglavlja . Pokrijte leđa vijka s bravom za pranje i krilnom maticom , navijanjem svaki komad na vijak . Ponovite postupak , pridaje Extender tračnice na svakoj strani uzglavlja .
4

Podignite kraj Extender željeznicom i pritisnuti ravno na papuča . Izbušite rupice kroz svaki od rupe u ogradi , dok serupa dosegne papuča . Zaustavite kadadrill jedva doseže papuča . Nemojte bušiti kroz prednji .
5

Screw tri do pet vijci za drvo u Extender željeznicom . Pričvrstite jedan vijak na svakoj od rupa , baš kao što si učinio s vijcima na uzglavlje . Pomicanje na drugom kraju papuča i pričvrstite suprotan Extender željeznicom . Proširenih tračnice povećati prostor , činećikrevet stane king - size krevet.
6

Pomaknite središnji branika u između proširenih tračnice . Pomaknite manju ogradu dok ne sjedne na svoje mjesto . Podesite komad na drugoj krevet željeznicom , to klizi u rupu u sredini željeznicom . Središnji dio dodaje podršku za svoj madrac i madrac .

Kako izgraditi četiri poster krevet Frame

krevet s baldahinom je jedan od životnih raskoši , a to sigurno naredbe cijenu kada kupljenih . Izgradnja vlastite poster krevet neće biti jeftini , ali to će koštati znatno manje od bilo kojeg drugog ručno izrađenim drvenim poster krevet na tržištu

Více >