# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Kako sastaviti jedan Ikea platformu krevet s ladicama

Ikea jeglobalna kućanski namještaj tvrtka koja je napravio flat - box , do-it -yourself Okvir normu za potrošače diljem svijeta. Tvrtka je počela kao one-man rad u ruralnom dijelu Švedske u ranim 1940-ih . Od tada se proširio na tri kontinenta , gdje se to prodaje cijelu liniju svojih jeftinih moderno uređen u svojim potpisom plave i žute superstores . Ikea platforma kreveta sastoji od čvrste , pravokutnog bazu preko koje letvice podržati madrac , eliminirajući potrebu za madrac . Ladica otvori su dizajnirani na bočnim stranama okvira kreveta , kanaliziranje težinu strukturi i krevet oko njih i na podu . Ikea ležaja su opremljene sa svim hardverom potrebnim za njihovo okupljanje. To je ono što vam je potrebno Srpski odvijač Srpski Hammer

pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Pripremite platforma podršku za madrac ugradnjom jedan uvrtni sidra ( dio 112996 ) na svaki od dva bočna nosača obruča , a svaki od dva čepovima . Započnite sidro u odgovarajućem pilot rupu na sredini svake ploče , i koristiti odvijač učvrstiti sidra na mjestu .
2

instalirati još dva uvrtna sidra na svakom kraju obiju čepovima . Umetnite vijak - lock zatvarači ( 110.630 ) , u koji su se vijak - u sidra dizajniran kako bi odgovarao , u dva odgovarajuća pilot rupa na svakom kraju rubom oslonaca . Umetnite drvene bačvi na svakom kraju duge Centar za podršku grede , i organizirati sve dijelove u kvadratnom uzorak s ruba podržava sa strane , na kraju kape na vrhu i na dnu okomito na nosače , i centar za podršku teleportaciju srednji .
3

Nagnitečepovima , i slajd uvrtna sidra u otvorenim pilot rupe u svakom kraju rubnog nosača i središnjoj podršku . Umetnite još jedan vijak za zaključavanje zatvarač na svakom kraju središnjoj podršku , i koristiti odvijač stegnuti brave jedna poluokretom tako svi dijelovi drže zajedno .
4

Pronađite dva ladica separatore , koji izgleda kao običan ploča s velikim zarezom na jednom kutu . Instalirajte drveni bačvi u donjem rubu svakog odbora i gurnite ga prema dolje preko vijka - u sidru viri iz vrha rubom podršku . Umetnite vijak - lock zatvarač u pilot- rupa , i zaključati ploče na mjestu .
5

Umetnite dvije uvrtna sidra na svakom kraju duge , tanke središnje letva . Položite letva se središte strukture već izgrađene tako sidra stane u pilot rupe na vrhu završne kape . Umetnite dvije uvrtna brave u pilot rupe na čepovima , i zategnite ih . Umetnite dvije duge , s navojem vijka ( 100.215 ) u pilot rupe u srednjem dijelu središnje letva , i koristite imbus ključ koji ste dobili s krevetom na zategnite vijke . Koristite dva više navojem vijka instalirati podnu podršku u istom središnje mjesto na centar letva .
6

instalirati još dvije horizontalne letvice na obje strane okvira koristeći istu metodu koju ste koristili za centar letva .
7

Insert drvene tiple u donjoj željeznički komada, koji će se postroje sve četiri strane okvira kreveta . Instalirajte jedan bačvi i jedan vijak - u sidro na svakom kutu što ga čine četiri komada , i stane ih zajedno prvi put . Zatim ih stane na rubu okvira . Koristite screw - lock zatvarači da ih drže na mjestu .
8

Uključite okvir preko tako da stoji okrenut na gore . Koristite kratko navojem vijka ( 113928 ) za instaliranje ladici tračnica u mjestu , stavljajući jedan na svakoj strani četiri otvora na strani okvira . Koristite dva kutna uvrtna sidra i dva vijka - lock zatvarači držati pokriti ploču flat end na okvir na oba kraja . Zajebi tanki , s navojem vijak ( 109.504 ) u svakom od četiri kuta platforme formirana na kraju i bočnih pokrovnih ploča na vrhu okvira .
9

položite sklop letva na okvir , i korištenje jedan tanki , navojni vijak na svakom letva držati letvice na mjestu .
10

Sastavite ladice ugradnjom dva uvrtna sidra na svakom kraju prednjoj ploči . Gurnite bočne panele na mjesto iznad sidra , i koristiti screw - lock zatvarači držati dijelova zajedno . Gurnite ladicu dno u utor pod uvjetom , i instalirati leđa ladice u mjestu , vozeći bodljikave igle ( 110.519 ) u pilot rupe s čekićem . Gurnite ladicu okupljenoj u otvor ladice u stranu okvira , tako da počiva ispravno na stazi .

Razlika između kraljice i Queen Split Madrac

Za dvoje ljudi koji dijele krevet ,bračni krevet nudi više prostora negopuna . Međutim ,bračni krevet ima ograničenja , osobito u manjim domovima s stubišta i uskim hodnicima . Kao alternativa ,split- queen bed nudi istu ležaja kao kraljicu ; Međutim

Více >