# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Prednosti tapecirani krevet

tapecirani krevet može sastojati od tapeciranog okvira kreveta , uzglavlje, ili oboje . Okvir je često prekriveno kožom za klasičnog izgleda , ali to može biti pokrivena s drugim materijalima po vašem izboru . Korištenje tapecirani krevet u spavaćoj sobi pruža mnoge prednosti u odnosu na druge kreveta , uključujući udobnost , cijena i sposobnosti da se prilagodite na krevet po svoj proračun i stil . Comfort

Jedna od glavnih prednosti tapecirani krevet je njegova utjeha . Ako imate tapeciranim uzglavljem , možete sjesti u krevetu s mekom jastuku iza glave . To stvara optimalan materijal za korištenje tijekom noćnog čitanja . Uz tradicionalne uzglavlja , morate slagati jastuke određeni način da se istu razinu udobnosti oduzglavljem je previše teško za vas odmoriti glavu udobno .
Cijena

Obućena Uzglavlja su po cijeni usporedivo s drugim Uzglavlja , ali , za razliku od drugih vrsta Uzglavlja , možete napraviti svoj vlastiti tapecirani uzglavlja i tapecirani okvir uz minimalan napor i ulaganja . Izrada vlastite tapecirani okvir i uzglavlja može koštati stotine dolara manje od kupnje gotove krevet iz namještaj store.The materijala za DIY tapeciranim uzglavljem sastoji se prvenstveno od vate , tkanina, iverice i sortirano pištolj . Udaranje i tkanina može pomoći pokriti okvir platformu krevetom . Koristite ubodnom prerezati šperploču u željenom obliku , a zatim pokriti s udaranje i tkanine .
Sigurnost

Obućena kreveti su mekani i pružaju dodatnu sigurnost . Ako dijelite spavaću sobu s djetetom , vaš krevet okvir i uzglavljem neće predstavljati opasnost za ostale vrste kreveta će . Kasno-noćni odlasci iz spavaće sobe neće biti ispunjen s nesvjesnog udarca vaših prstiju na tvrdom okvira kreveta .
Fabric

Obućena kreveta vamdati prilika da prilagodite izgled vašeg kreveta . Ako idete u kupovinu za tradicionalni krevet , što obično imaju nekoliko izbora od drva ili metala koje možete izabrati i nema druge opcije . Međutim , tapecirani krevet vam dati mnogo više opcija . Noćenje proizvođača daje vam mogućnost koja vrsta tkanine za korištenje , kao što su koža, baršun ili lana . Također možete odabrati boju po vašem izboru iz raznih uzoraka .
Oprema

Korištenje tapecirani krevet omogućuje dodavanje pribor za njega stvoriti prilagođeni izgled . Možete dodati tufting stvoriti high end izgled vaše uzglavlje . Nailheads možete dodavati obrezivanje na uzglavlje, papuča i okvira . Ostale vrste obloge ili vrpce može biti dodan u krevet kako bi ga uskladiti s bojama u vašoj sobi .

Kako zaustaviti Sleep Broj Madraci sklizne Frame

laku noć, ostalo je gotovo nemoguće , ako je vaš madrac gaćice i slajdove preko kreveta . Moderni kreveta dolaze u veličinama , kao što su kraljica ili kralj , koji se uklapaju unutar šine ili okvir kreveta . Ako vaš krevet okvir je čakinča širi od v

Více >