# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Kako sastaviti Wildon Home Twin kreveta na kat

Jedan od najsvestranijih obilježja Wildon kući bračnih kreveta na kat je u tome što većina njih se lako može podijeliti u dva odvojena kreveta, kako bi se pomoglo s tim prijelazima , kao djeca rastu i njihov prostor treba promijeniti . Visoka kvaliteta tih krevete i dobivena stabilnost biWildon krevetići popularan izbor ijednostavnost instalacije je dobrodošao za kupce . Glavna skupština plan je u osnoviista bez obzira na veličinu ili konfiguraciju Wildon kreveta , a može se prilagoditi svakom modelu s nekoliko promjena . Najpopularnija Wildon Model instalira s klinova , vijaka i za Allen wrench.Things što vam je potrebno
Allen ključa
Drill
svrdla
ključ
odvijač
Show More upute Screenshot
1

Otvorite paket koji sadrži Wildon Početna twin kreveta na kat . Pročitajte kroz cijelu instalaciju priručniku , plaćati posebnu pozornost na sve dijelove koji se odnose na upozorenja ili potencijalnim rizicima . Pronađite odjeljak dijelova i skenirati kroz razne kutije i vrećice pronaći svaku spomenutu ulogu , posao koji prvenstveno osigurava nikakvih dijelovi nedostaju, ali i vas upoznaje s kreveta i njezinih dijelova . Kontaktirajte mjesto kupnje , ako su neki dijelovi nedostaju , i čekati novih dijelova , ili nastaviti , ovisno o važnosti određenog dijela -a .
2

se razdvajaju komponente dva kreveta u dvije različite hrpe ,
3

Sastavite uzglavlja držeći glavni uzglavljem komad pored dva uzglavljem postova po mogućnosti na različitim stranama u istoj sobi . . Postavite klin unutar svakog udubljenja klin području u glavnom brodu i izvucite vijak kroz rupe u postovima i na ovim klinova . Zategnite vijke s Allen ključa , koristeći ili ključ u paketu ili veći komercijalni Allen ključa . Ponovite sastaviti papuča .
4

Postavite uzglavlja i papuča paralelno jedni druge . Držitedugo madrac podržava do između uzglavlja i papuča . Postavite klin u svakoj uvučenog rupu u dugim daskama , a nit vijke kroz uzglavlja i papuča i na klinova u dugom brodu . Zategnite svaki vijak s Allen ključa . Postavite kraće madrac daske na vrhu dugih dasaka . Temu vijak kroz vrhovima kraćih dasaka i postaviti jednu od oraha na drugoj strani . Zategnite ih na mjestu pomoću imbus ključa .
5

Ponovite postupak za izgradnju drugi krevet . Gurnite krevet na kat privitaka igle u vrhovima četiri radna mjesta jednom krevetu . Neka pomoćnik pomoći podići drugi krevet iznad prvoga , a zatim ga polako spustiti na vrhu prve krevet pa su rupe u postovima na drugom krevetu pokriti izložena rukavaca na radna mjestana prvom mjestu. Podesite pozicioniranje koliko je potrebno da bi bili sigurni svi pinovi drže četiri postove oba ležaja u mjestu .
6

instalirati nikakve dodatne podrške ploče na isti način kao što je dugih madrac zajednice , tako da ih drži do uzglavlja i papuča , postavljanje klinova unutar uvučena rupe i prolazi vijke kroz uzglavlja i papuča i na dugoj ploči .
7

Instalirajte ljestve držeći ih na gornjem krevetu i postavljanje klinova u udubljenja rupe na strani dugog ploči . Temu vijke kroz vrhu ljestvice i na klinova . Zategnite ih na mjestu s Allenom ključem .

Koje su neke stvari koje možete staviti pod krevet napravitikrevet Viši

? Montažni liftovi su jednostavan i jeftin način podići svoj ​​krevet do novih visina i stvoriti dovoljno prostora za pohranu . Za razliku od mehaničkih liftova i made- to-order okvira , krevet liftovi ne moraju biti po mjeri , su lako naći i može bi

Více >