Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Kreveti >> Content

Kako izgraditi PVC krov okvir za full- size krevet

obična gaza tkanine preko krevet s baldahinom pruža ćudljiv dojam na bilo spavaćoj sobi . Bilo da ste stvaranje nadstrešnica za svoju malu princezu ili teče tkanine oko kreveta jednostavno žalbe na vas , PVC cijevi je samomaterijal za korištenje . Možete izgraditi PVC baldahinom okvir za pune veličine kreveta nad tijekom popodneva . Sve što trebate jepila za metal i nekoliko veza se pričvršćuju cijevi . To je ono što vam je potrebno
traka mjera Screenshot, pila za metal
3/4-inch PVC cijevi , 120 cm dugo , 8 komada
24 - inčni - duge plastične kabelske veze
Troputni PVC kutak priključci , 4
Dvosmjerna PVC priključci , 4
tri-put PVC T -konektori, 2
ljestve
Prikazati više uputa
1

Mjera dužina i širina svoj ​​krevet . Standardni full - size krevet mjeri 75 -po - 54 inča .
2

Izrežite dva od PVC cijevi u četiri 27 - inčni komada i četiri 12 - inčni komada s pila za metal . Stavite cijev u mitra kutija će vam pomoći da napravite glatko , ravno rezati .
3

Stand četiri 75 - inčni PVC cijevi vertikalno protiv punoj veličini okvira postova . Osigurajte cijevi s plastičnim kabelske veze . Koristite dvije kravate po postu.
4

Postavite trosmjerne PVC kutni priključak na na gornjem kraju četiri vertikalne PVC cijevi . Umetnite kraj svake od 12 - inčnih PVC komada u priključke .
5

Postavite priključak PVC dvosmjernu na krajevima svakog od 12 - inčni komada . Umetnite 27 - inčni komad cijevi u priključak i priključiti trosmjerne T-konektor na drugim krajevima . Umetnite druga dva 27 - inčni komada u drugoj strani T- priključke te ih povezati s dvosmjernim priključcima u prilogu manjih 12 - inčni komada PVC . Time se završava sa strane pravokutnika , blago zaobljenim komadima na uglovima .
6

Izrežite preostalo PVC cijevi u tri 54 - inčni komada . Spremite ostatke komada za buduće projekte ili odbaciti .
7

Umetnite dvije cijevi na krajevima trosmjerne priključaka koji ste prethodno umetnuti u vrhovima vertikalne cijevi povezanih s bedposts se stvorili krajeve pravokutnika . Umetnite treći 54 - inčni komad cijevi u T- priključcima u sredini svake strane podržati baldahinom strane .


od:http://vrt.98905.com/furniture/beds/1016129418.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.