Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Kreveti >> Content

Kako izgraditi krevet na kat u zid

Korištenje kreveta na kat jeodličan način da uštede prostora , a pruža ugodan prostor u kojem će spavati . Izgradnja krevet na kat u zid može bitijeftin način da se udobno - up kreveta u maloj sobi , i ne zahtijeva mnogo vremena i truda . Bilo da ste u potrazi za napravitinajviše iz malog prostora ili želite svoju djecu spavati u udobnosti ,izgrađen - u -zid krevet na kat jenačin da go.Things morat ćete
Mjerna vrpca
1 - by - 6 - inčni klade
1 - by - 8 - inčni klade
Paint
Vijci
odvijač
Crowbar
Utility nož
Olovka
Screenshot Prikaži više uputa Screenshot Graditi krevet na kat
1

Izrežite bočnih letvica i krajnjih komada do željenih mjerenja , ovisno o potrebnoj visini, dužini i širini kreveta . Ove mjere također se razlikuju ovisno o dobi i visini osobe da spava u krevetu, a što veličina želibed biti : single, twin , dvokrevetne , kraljica ili kralj . Glave i stopala ploče treba izrezati 2 cm šire od kreveta kako bibed da stane u kraj komada . Nakon što ste odredili ta mjerenja , rezati letvice i letva podržava da stane . U letva potpore ne mora biti širi od 1 1/2 inča .
2

Boja ili mrljaDrvo boju po vašem izboru . Postavite dijelove kako bi suhi .
3

Screwprva dva letva podržava jednu 1 - by - 6 - inčni strani željeznicom i jedan 1 - by - 8 - inčni strani željeznicom , čime 2 inča drva na dnupotonje i koriste barem jedan vijak po podnožju kreveta . Ponovite postupak s druge dvije letvica podržava.
4

Lay glave strani noge na rubovima , a vijak za glavu tračnice 1 - by - 8 - inčni na razinama na kojima želite dno i top kreveta , čime se omogućuje odgovarajuću visinu svakog kreveta . Ponovite postupak s nogom na strani nogu , pomoću 1 - by - 6 - inčni ploča tijekom najmanje 4 inča, osim , da služi kao ljestve . Na kraju stopala , svaka zajednica treba biti čvrst s tri vijka kako bi se omogućilo dodatnu snagu .
5

Položite end komada na njihove strane , opremanje i uništava krevetu komada u položaju na razini 1 - by - 8 - inčni glava i 1 - by - 6 - inčni stopala baza tračnice , pomoću tri vijka raspoređeni 1 inch osim za povećanu sigurnost . Uvjerite se da su tračnice su poravnati .
6

Stand krevet uspravno i vijak 1 - by - 6 - inčni ogradu ne manje od 3 inča iznad strani željeznicom , za ukupnu visinu od 9 inča , na unutrašnjoj strani gornjeg kreveta na strani s 1 - po - 6 - inch bočnom tračnicom u . Ova strana okrenuta od zida .
Pričvrstite ga na zid
7

Izmjerite duljinu kraja i strani kreveta biti priključen na zid i uklonite radijatori od dva zida gdjekrevet je da se instalira u skladu s tim , koristeći se skalpelom i polugom . Za jači baseboards , možda ćete morati pilu .
8

premjestiti krevet u položaj , osiguravajući da su 1 - by - 8 - inčni tračnice su u ravnini sa zidom , dokinča 1 - by - 6 tračnice su nasuprot njima .
9

sjediti ili klečati u donjem području krevet i pronađite zid studs kojemukrevet treba priložiti . Označite svoje lokacije s olovkom .
10

Pričvrstite krevet na zid pomoću tri vijka na oba stupa po krevetu , stavljajući vijke u 2 - inčni prostora ispod letvica podržava i dnom 2 inča od glave željeznicom .
11

Move izvan kreveta i organizirati 1 - by - 6 - inčni letvice uz oslonaca , njih razmak oko 2 cm, osim , prema dužini kreveta , što sigurni da krajevi svake strane poravnati. Zajebi lamela u letvica oslonaca .


od:http://vrt.98905.com/furniture/beds/1016129419.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.