# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Što Veličina Drvo se koristi kako bi krevetske letvice

? Kreveti dolaze u više veličina tako da odgovaraju djecu , mlade , samci i parovi . Sastoje se od okvira i madraca i , u nekim slučajevima , uzglavljem i /ili papuča . Ono što se ne vidi je damadrac je održan od strane letvice, koje osiguravajumadrac ne pada kroz okvir i na terenu . Veličina letvica treba smjestiti težinu i veličinu potrebe krevetu . Veličina

Noćenje letvice trebaju bitinajmanje 3/4 inča debeli osigurati dovoljnu potporu za tjelesnu težinu na krevetu . Ništa manje je vjerojatno da će razbiti pod težinom tijela . Ako vam je potrebna dodatna pomoć , možete koristiti drvo do 3 1/2 cm debljine . Izrežite drva širini kreveta s malo extra na rubovima, što možete trim down da stane čvrsto na unutarnjoj strani okvira .
Tip

Noćenje letva vrsta drveta ne mora bitispecifična varijacija . Oni mogu biti izrađene od svih vrsta čvrstog drva uključujući trešnje , mahagonija , hrasta ili bora . Uzmi ivrsta drvaokvir svog kreveta izrađen je od te troškova razmatranja u obzir pri odabiru drva za krevet letvice . Na primjer , bor jejeftin vrsta drva , ali je i mekši od trešnje ili hrasta .
Finish

možete ili kupiti drva koje je već brusiti ili pijesak to prije nego što se stavi na okvir . Krhotine mogu zaglaviti u kožu ili vaš madrac i dopustiti prljavštine, prašine , krhotine ili greške da se u njega . Budući dadrvo neće biti izložen , to ne treba biti obojeni ili zatvoreni , ali možete dodati završiti ako želite jedinstven izgled na svoj ​​krevet . Nemojte stavljati letvice na mjestu dok je cilj je potpuno suho .
Plasman

Postavite lamela ravnomjerno po cijeloj dužini okvira . Ako mislite da jebroj letvica koju koristite za krevet nije dovoljno , dodajte više . Ako letvice nisu potpuno ravno i imati bilo obline ili lukove , stavite gornji ili visoku stranu prema gore dati krevetu najviše podrške .

Specifična Noćenje letva Veličine

različitih veličina vašeg madrac i okvir kreveta traži svoje letvice biti različitih duljina .

bračnim krevetom ,najmanji , mjeri 38 inča. Ostavljajući oko 1 /2 inča na svakoj strani letva kako bi se omogućilo da se uklopiti u okvir , za razliku što je na njoj , smanjiti nagib do 37 inča . Možda ćete morati da ih se u palac , umjesto 1/2 inča , što rezultira 35 - inčni letva . U punoj veličini krevet je 53 inča preko , što je rezultiralo u bilo 52 ili 51 - inčnih ploča . Za bračnim krevetom , rezati letvice na 58 ili 59 inča , a za kralja , letvice trebaju biti 74 ili 75 inča .

Podizanjem visine uzglavljem

Ljudi promijeniti visinu njihovih Uzglavlja nakon dobivanja novog madraca, promjenu u posteljinu dekor , kako bi se poboljšala svoj ​​profil i iz medicinskih razloga . Oni koji podizanje visine Uzglavlja medicinskih razloga možda se naginje krevet ub

Více >