Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Kreveti >> Content

Koje su vrste ležajeva za jednu osobu na tržištu ?

Djeca i tinejdžeri često spavaju na jednu osobu zbog svoje veličine i troškova razmatranja . Kako bi se smjestiti različite vrste soba , odvojena kreveta dolaze u različitim stilovima . Dok su neki za jednu osobu se mogu lofted , drugi mogu ići s temom ili se koristi za pohranu stvari . Potkrovlje Kreveti

potkrovlje krevetza jednu osobu , koja je idealna za manje spavaće sobe i spavaonica sobe kako bi se povećala prostor . Studenti mogu zadržati stol ispod svoje potkrovlje sa svojim računalom ili mjesto ljubavno sjedalo tamo sjediti i gledati televiziju . Potkrovlje kreveta može imati bilo 5-6 metara prostora ispod . Ograde spriječiti pragovi od ispadanja iz kreveta tijekom noći . Potkrovlje kreveta za djecu sjedi nekoliko metara od tla , te igračke i druge stavke mogu biti pohranjeni u nastavku .
Twin Bed

bračni krevet jepored spavaća mjesto za djecu nakon što su postala prevelika za jasle . Dok dimenzije standardnog bračni krevet su 28 od 75 inča , sve vrste modela su dostupni . Tradicionalni dva kreveta izrađeni od metala ili drva ; i za mlađim , postoje modeli koji podsjećaju utrke auto ili princeza palaču . Dva kreveta mogu također biti povezani s polica ili police za spremanje stvari .
Krevet na kat

kreveta na kat ima dva kreveta i idealni su za boravak bude dijele braće i sestara . S krevetom na kat , jedan krevet je složen na vrhu još jedan. Prednost imaju krevet na kat je da se omogućuje dvoje ljudi spavati u istoj sobi dok maksimiziranje prostora na podu . Kao i potkrovlje ,gornji kat ima ogradu kako bi se spriječilo pragovi od valjanja iz kreveta tijekom noći .
Kotrljati Noćenje

kotrljati kreveta su dva kreveta koja su upakiran u jedan prostor . Dokkadriranje može izgledati tradicionalnom jednu osobu , još jedan krevet je pohranjena izravno u nastavku , a može se izvukao kad je to potrebno . To dolazi u vrlo zgodan za djecu koja žele imati prijatelje prenoćiti . Krevet za jednu osobu ispod može izbacila na kotačićima , što ga čini lako ulaziti i izlaziti .


od:http://vrt.98905.com/furniture/beds/1016129505.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.