Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Kreveti >> Content

Što učiniti kada ne možete držati nogu bračnim krevetom stroži

Akostabljika nogu na krevet okvira zavoja ili rupe trakom , noge će popustiti i uspjeti . Kreveti bez odgovarajuće podrške , uključujući i labave ili nedostajuće noge , poništiti jamstvo proizvođača . Madrac tvrtke zahtijevaju dakralj - size krevet okvir ima pet-šest nogu pružiti adekvatnu podršku za madrac i temelj. Osim ako ne popraviti ili zamijeniti labave noge , nedostatak podrške će na kraju dovesti do oštećenja madrac ili temelj . Izbušiti nove rupe

Pomicanjem krevet oko uzrokuje noge mrdati i popustiti . Ako ih ne stegnuti odmah,kljun koji drži nogu u rupu stijene i nazad . Ovaj pokret s vremenom povećava rupu , štonogu meškoljiti još više . Na kraju ,matičnih bilo trake ili koljena inoge ne ​​uspije . Izbušiti novu rupu oko 1/2-inch od starog , ako je prostor dopušta, i okretati nogu u nju . Da biste uklonili staru rupu , ispunite ga s drvenim kitom ili stolarskoj ljepila , zatim voziti čačkalice ili drveni plug rez od komad štapa tiple u nju .
Zamijenite Bent Proizlazi

Akostabljike na noge zavoju , oni neće ispravno zategnuti . Čak i ako se zaglaviti u mjestu , kut stavlja veću potporu na stabljike , zbog čega će se savijati i dalje, sve dok ne sjedne ilidrvo oko njega dijeli . Ako su matične vijke u nozi , kao u okvir kreveta , možete ga okretati se i zamijeniti ga novim.
Zamijenite Split noge
< p > Akonoga je podijeljena ,matičnih neće ostati na mjestu . Split nogama moglo razbiti ako je više osoba spava ili sjedi na krevetu u isto vrijeme . Koristite istu vrstu nozi ako želite zamijeniti samo jedan , ili se prebacite na klizi umjesto. Neki klizi sujedan komad . Drugi su gornji dio koji zavija u osnovnom pločom koju pridaju okvira svog osnutka i donji dio s mekom pješice , prema SleepLikeaBear.com . Ako se prebacite na klizi ili koristiti bilo nogu dizajn osim izvornika , promijeniti sve od noge u isto vrijeme .
Eliminirati ih

Ukoliko imate fleksibilnost pitanja , možete ukloniti sve noge i stavite okvir kreveta izravno na podu ili eliminirati okvir kreveta uopce . Ako vam je potreban veći krevet , ali ne želite kupiti nove noge , izgraditi platformu za vaš madrac i temelj.


od:http://vrt.98905.com/furniture/beds/1016129516.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.