Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Kreveti >> Content

Kako zaustaviti Sleep Broj Madraci sklizne Frame

laku noć, ostalo je gotovo nemoguće , ako je vaš madrac gaćice i slajdove preko kreveta . Moderni kreveta dolaze u veličinama , kao što su kraljica ili kralj , koji se uklapaju unutar šine ili okvir kreveta . Ako vaš krevet okvir je čakinča širi od vašeg madraca , možda ćete primijetiti madrac kreće. Sleep broj madraci imaju jedinstveni dizajn koji vam omogućuje da prilagodite čvrstinu vašeg kreveta . Unatoč svojim mogućnostima , to je još uvijek samomadrac i zaustavljanju klizanja je jednostavna process.Things što vam je potrebno
Mjerna vrpca
neklizajući gripozan jastučići
Škare Pretraživati ​​Karton
< br > Show Više Upute Screenshot
1

Držite kraj mjernoj traci na jednoj strani okvira kreveta i protežu se preko kreveta , što vam daje širinu . Mjerenje duljina okvira kreveta od vrha prema dnu okvira . Mjerenje vam daje točnu veličinu kreveta .
2

kupiti dva neklizajući zahvaćanje jastučići nešto veće od svojih mjerenja . Gripozan jastučići sjediti ispod prostirke i držati tepihe klizanje po podu . Većina home poboljšanje dućana i tepih trgovine prodati prianjanje jastučići ovog tipa .
3

UkloniteSleep Broj madrac i madrac s kreveta . Jednom mjestu za zahvaćanje jastučići na dnu okvira kreveta . Trim off višak gume sa škarama , štoslabljenja sjediti čak i sa strane u okvir kreveta ili tračnicama .
4

Pokrijte prvi gumeni jastuk sa svojim madrac . Postavite drugi neklizajući jastučić na vrhu madrac . Izrežite jastučić dok su strane sjedi u ravnini s madrac kako bi se oni neće držati iz madraca . Stavi madrac stan na drugom bloku.
5

Sjedi na krevetu ili leći i krenuti naprijed i natrag . Pogledajte je limadrac dalje klizi oko kreveta . Ako primijetite bilo koji pokret , umetanje male gaćice od presavijenog kartona između madraca i strane kreveta . Kartona činimadrac sjediti u ravnini s okvira kreveta , a prestajepadati.


od:http://vrt.98905.com/furniture/beds/1016129522.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.