# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Hideaway Noćenje Ideje

Tradicionalni bedframes obično zahtijevaju mnogo prostora , što može učiniti projektiranje malu spavaću sobu ili sobu za gosteizazov . Kad imate malo prostora za krevet ili trebate svoj ​​prostor da služi dvije svrhe ,utočište krevet jeidealno rješenje , jer vam omogućuje da izvadi krevet samo kada je to potrebno . Možete birati između nekoliko vrsta Hideaway kreveta , ovisno o veličini vašeg boravka i kako namjeravate koristiti prostor . Murphy Bed

Murphy krevet jetradicionalni tip skrivanje krevet te jeizuzetno učinkovit štedi prostor opcija . To je idealno mjesto za studio apartman ili malu spavaću sobu , jerkrevet je zakvačena na jednom kraju , pa se preklapa se u niši u zidu . Tijekom dana možete odustati svoj ​​krevet uštedjeti dragocjeno prostora na podu . Noću , možete jednostavno povući krevet na spavanje . Neki Murphy kreveta imati vrata ispred njih da daju izgled ormara , dok su drugi presavijte u ravnini s površinom zida . Možete čak i kupiti Samostojeći ormar koji Kuće Murphy krevet , ako želite dodati u vaš dom .
Kaučom

rasklopivi kauč je drugi najčešći tip skrivanje krevet , te je jedan od najsvestranijih opcija , jer ona služi dvije svrhe u sobi . Kad presavijeni , to jeudoban kauč i kada odvijao postajeležaj . Možete naći konvertibilnih sofe u različitim bojama, uzorcima i materijalima , tako da postoji opcija da odgovaraju većinu dekor stilova . Većina konvertibilnih sofe dolaze s punim ili queen size madrac , ali možete pronaći blizance i king size mogućnosti kao dobro . Budući da ona služi kao kauč , kao i krevet ,dvosjed kabriolet idealan je za dnevni boravak ili obiteljskoj sobi koja služi dvostruko dužnost kao gost u sobi kada obitelj i prijatelji posjete iz grada .


futon

kao kaučem,futon služi dvije svrhe kao krevet i mjesto za sjedenje . To je dostupan u dvije glavne stilova :futon sofa ifuton stolica . Vi izvucite futon stvoriti ravnu površinu za krevet , ali za razliku od kaučem, to ne donosi tradicionalni madrac . Umjesto toga ,madrac se obično sastoji od pjene i udaranje , što ne daje uvijek najučinkovitiji podršku . Možete naći futons s drvenim ili metalnim okvirima, a madraci obično se nalaze u prijenosni naslovnice koje dolaze u različitim bojama i uzorcima . Futon je idealan za studente u skučenim sobi u studentskom domu ili stanu gdje pomaže uštedjeti prostor .
Kotrljati

kotrljati krevet pretvara iz jednog kreveta za dvije osobe . Krevet obično se sastoji od tradicionalnih okvir od drveta ili metala , alidrugi krevet se nalazi ispodprve s valjcima na dnu , tako da se lako može ga izvaditi . Kao rezultat toga , to vam omogućuje da daju dva kreveta u sobi, bez gubit dragocjeno prostora na podu tijekom dana . U većini slučajeva , kotrljati kreveti su twin veličine tako da suidealan izbor za male , zajednička dječjoj sobi . To također može raditi dobro u gostinjsku sobu kad se treba smjestiti dvije osobe .

Kako Otokarite Brass kreveta s pjeskarenje

Brass kreveti su klasični stilovi datiraju iz 17. stoljeća kolonijalne puta . Bilo da imate starinski ili noviji mjedeni krevet koji ima sloj laka na njoj ili one u potrebi za završnu obradu ,prvi korak je uklanjanje boje ili hrđu iz mesinga . Neki k

Více >