# >> Dom i vrt > >> Furniture >> Kreveti >>

Futons koje su dobre za leđa

Većina kiropraktičara , ortopedski kirurzi i drugi se slažu da ječvrstu potporu madrac jeključ za zdrav leđa . Japanci već dugo krišom zdravstvene prednosti dospjele od spavanja na futons . Današnji futons ponuditi mnogo izbora pružiti samo pravo debljina i sastav za zdrav leđa . Tradicionalni japanski Futon Set

Tradicionalnojapanski futon sastoji od madraca sjedi na tatami strunjača , a kakebuton ili tješi i Makura ili jastuk . Madrac i jastuk obično su punjene s debelim pamučne vate , ali neki su punjene s dolje , heljda ili grah . Japanci obično imaju različite težine futons za različitim godišnjim dobima i različitim debljinama za osobne preferencije .
Odrediti vaš san stil

Znajući što vaš san stil može vam pomoći u odabiru futon da je najbolje za vas . Ako spavate na boku , stavite jastuk između nogu za bolju leđne usklađivanja i odaberite futon s mekšim nadjevom poput vune ili poliestera . Ako spavate na leđima , stavite jastuk pod koljena i vrat i odaberite čvršća futon . Ako spavate na trbuhu ,čvršćafutonbolje .

Kvalitete razlike među futons

Ako kupite osnovne , tri-inčni debeli pamuk udaranje punjeni futon , ne radite leđa nikakvu uslugu , jerpamuk punjenje upija vlagu i da će se teško i pijan u kratkom vremenu . Za optimalnu udobnost odabrati šest - inčni debeli futon . Osim toga , u obzir materijale koji se koriste da ispunite svoj futon .
BoljeIspuniteBoljeFuton

futon madrac od pjene jezgre okružene s vunom i pamuk udaranje jenajbolji izbor za zdrav leđa . Ova kombinacija nudi najčvršći oslonac za kralježnicu , držeći vas u pravilan poredak omogućuje optimalno produljenje svoje ligamente . Kao i svaki novi madrac , to će potrajatimalo koristi za dobivanje , ali ubrzo ćete se probuditi osvježen i spreman za ići .

Kako izgraditi Viseća strop Noćenje

Viseći kreveti su ugodne i kreativne ideje za spavanje aranžmana , te podizanje na više udoban razini sna . Iako se čini složeno , viseće kreveti su jednostavni mehanizmi koje koriste vrlo malo resursa i omogućiti vam uštedjeti prostor za pohranu man

Více >