# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Kako napraviti uzglavlja Out of rešetke

rešetke uzglavljem jejednostavan projekt koji će dati vaše spavaće sobe kućicu , shabby chic look . Rešetka dolazi u pravokutnim i dijamant oblika uzorak , tako da možete prilagoditi rešetke u sobu dekor . Ako vam se ne sviđa , a bijeli većine rešetke ploča , slikati ga bez obzira na boju želite prije početka gradnje uzglavlja . Okvir za oblikovanje će dati rešetke popunjeni izgled , a redoviti slike kuke će ga pričvrstite na wall.Things što vam je potrebno Srpski rešetkasti ploču
Cirkular
ljepilo za drvo
4 komada 1 inča , polukrug , mitered prešanje
3 okvira za slike kuke
3 nokti
Hammer
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Izrežite komad rešetke na visini i širina želite uzglavlja . Koristite cirkular . Položite rešetke na ravnu površinu .
2

Odaberite četiri komada pola kruga , 1 inch mitered masku koja odgovara duljinu četiri strane rešetke . Nanesite ljepilo za drvo na poleđini svakog prešanje . Pritisnite masku na prednjim rubovima rešetke takomitered rubovi redati . Nekaljepilo suši 24 sata .
3

Koristite drvo ljepilo za lijepljenje tri okvira za slike kuke na stražnjoj strani rešetke . Ljepila ih na gornjem rubu . Stavite jedan na svakoj strani i jedan u sredini .
4

Stavite uzglavlja na mjestu iza kreveta . Jestepomagač ga držite se , ako to žele s poda . Markmjesto na zidu gdje su kuke dotaknuti zid .
5

Hammer jedan čavao u svakom označenom mjestu . Objesite rešetke na mjestu od kuke .

Kako promijeniti svoj ​​krevet postova napraviti krevet s baldahinom

Nadstrešnica kreveta često dodati privatnost i osjećaj romantike u spavaćoj sobi . Ove luksuzne kreveta imaju tkanina strop i zavjese visio s njihove strane . Ljubitelji može povući zavjese zatvorena za dodatnu privatnost . Možete izgraditi krevet s

Více >