Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Kreveti >> Content

Ideje za Funky zrcalila Uzglavlja

Ne morate imati mnogo novca kako bi imati dramatičan spavaću sobu . Sve što trebate jefunky uzglavljem koji odgovara vašem stilu . Kada koristite ogledala u vašem uzglavljem dizajn li dodati element koji će vam pomoći zadržati svoje svjetlo u sobi , svijetle i sve mijenja s okolišem . Prenamjena berba ogledala ili stvoriti nešto potpuno novo kada dizajnirate ogledalo uzglavlja . Glamurozna Chic

Ništa nije više romantičan i bogatih izgleda nego veliki , pozlaćenom ogledalu . Bilo je toautentični starinski ilidomaći reproduciranje,izjavu komad kao što to čini funky uzglavlja .

Ekstra velika ogledala s izrezbarenim drvenim okvirima dostupni su na arhitektonskim spašavanja trgovinama ili se mogu naći na online aukcije . Kad ga stavio iza krevet je odmah pretvara u spavaću sobu u imućnoj prostora za opuštanje u. više proračun -friendly opcija će se naći dodatni veliko ogledalo , u blizini širine kreveta i blizu visine stropa , a kupiti teške okvir drva komada da ga prilagoditi . Boja okvira drva zlato onda montirati na površinu zrcala s kukom i petlja samoljepivih trakom . Vi ćete dobiti sličan bogat izgled sa svojim funky spin.

Okvirima Mirror dizajn

interijer i poboljšanje trgovinama prodaju srednjih zidu visi zrcala koje su uokvirene u ukrasne kvadratnih ili okruglih okvira . Kada kupite više , identičan uokvirenih ogledala možete sastaviti funky uzglavlja koji će izgledati kao skup običaj posao . Da se posao obavi u jednom putovanju mjerenjem zid prostor s vrha svoje ogledalo do stropa , a širina kreveta . Pogledajte dimenzija uokvirenog zrcala vam se sviđa i izračunati broj ogledala morat ćete se dijeljenjem zid prostor dimenzijama ogledala . Pričvrstite ih na zid s kukom i petljom , oguliti i štap trakom , u rešetkasti uzorak slično kao što će položiti pločicu . Iskoristite ovu funky uzglavljem sve do stropa stvoriti dramatičan prilagođeni izgled .
Farm Fresh

dvorište prodaju kupci i oni koji trol arhitektonski spašavanje trgovine znaju da berba prozori dolaze u svim vrstama oblika i veličina . Kad ste došli na veliki prozor navijač iz starog štaglja ili multi - paned oluja prozora s funky crvene boje posao imate sirovine za istinski dopadljivim mirror uzglavlja .
Custom - cut ogledalo staklo da stane u prozorsko okno području ili jednostavno montirati veliko ogledalo iza pravokutnog oluja prozorski okvir i objesiti iza kreveta na zidu . Rezultat će bititrodimenzionalna uzglavljem koji dodaje arhitektonski interes na cookie - cutter spavaćoj sobi . Razmislite pokrivajuoslikana ili ljuštenja boje posao na prozorima s nekim jasnim brtvljenje bi zaštitili sebe od grebanje rubovima i potencijalnim olovo boje čips .
Mini Ogledala

idealan projekt za opsesivno -kompulzivni člana obitelji , koriste male pravokutne ogledala s lokalnog hobi dućan stvoriti izvanredan ogledalo - kolaž uzglavlja koji će vašu spavaću sobu funky . Jednostavan pristup ovog projekta je smanjiti komad šperpločeveličine želite svoj uzglavljem se i koristiti vruće ljepilo za spajanje pojedinačnih ogledala popuniti ploču . Jednom kada počnete s ravnoj liniji možete postaviti svaki ogledalo " pločica " brzo popuniti ploču . Dramatičnija pristup je koristiti mozaik ogledalo komada ispuniti odbora za zamršeno dizajniran i svjetla skretanje i odražava zadnji komad.


od:http://vrt.98905.com/furniture/beds/1016129692.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.