# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Ideje za uređenje staviti iza željezni krevet koji je pod kutom

Umjesto konvencionalno postavljanje željeza kreveta protiv ravnoj zid , kut je da ježarište u sobi napraviti . Pogotovo u manjim ilinespretno obliku spavaćoj sobi , to postavljanje protiv kutu štedi prostor i stvara bolji vizualni protok . Ne samo ostaviti prostor iza njega prazna . Koristite ga kao uređenje priliku donijeti dodatnu boju , teksturu i vizualni interes u vaš dizajn sheme . Zasloni

Stavljanje zaslon iza kutna na razvlačenje daje vam skrivene spremište u sobi . Željeznom krevetu , izaberite dekorativnu ekran s dizajnom koji nadopunjuje ogradu . Na primjer , dovesti u boji zaslon čvrste prikazati svoj ​​naglasak boju . Ostale opcije uključuju zaslon s prugastim uzorkom koja oponaša barove na svoje uzglavlje ili uzorak koji sadrži nijanse od vaše posteljinu ansambla .
Regali

Stvaranje prilagođene poda - police do stropa koji odgovara kut kako sekrevet postavljen za dodatne prikaz prostora u spavaćoj sobi . Provedbeni detalji željeza na policama će nadopuniti ograde od kreveta . Pričvrstite ih na zid iza kreveta u kuću dragocjen kolekciju kao što su staklo vaze ili putnih uspomena . Ostale ideje uključuju stavljanje ukrasne kutije na policama , pogotovoteže vidjeti nižima , za spremanje manjih predmeta kao što su ljubavna pisma ili čestitke .
Fabric

uređenje tkaninom iza kutna željeza kreveta omekšava cijeli izgled tračnica . Na primjer , drapiranje obiteljsko naslijeđe poplun nad uzglavljem daje krevetu tradicionalni ili berba žalbe . Viseće zavjese sa stropa nudi izgled romantične baldahinom . Još jedna ideja koja čuva stvari lepršavom je objesiti ojaèani ili rese zavjese iza kreveta kako bi vizualno zatvoriti , ali još uvijek nudi jednostavan pristup na tom području.
Zidne

Ukrasite prostor iza krevetu s bojom da bi kutovi spavaćoj ističu još dalje . Na primjer ,tropska scena u kojojvelika stabla je slikano desno u kutu i grana na obje zidova vam omogućuje da su životinje vire iz iza rešetaka uzglavlja . Ostale ideje uključuju slikarstvo vrt mural iza kreveta i tkanja željezne šine sa promašaj bršljan ili prateći cvjetne dekoracije za 3 - D efekt ..
ukrasni pribor

koristite razmak iza kreveta kako bi u veću dekorativni pribor . Na primjer ,veliki saksiji biljka ili dekorativno stablo dodaje teksturu i život u svemiru . Stupac nalazi iza kutna na razvlačenje daje prostora za prikaz omiljeni skulptura ili starinski vazu . Postavite željezni komad umjetnička djela na postolje za isticanje krevet ograde . Ostale ideje uključuju veliki podna lampa s podesivim ruku za čitanje ili rade na obrtima u krevetu , poput retro krom pauka svjetiljka ili jedan sa suvremenim black metal dizajna .

Koliko dugo bi trebalopernatim jastukom Zadnja

? Odabir pravog jastuk od vitalne je važnosti za prospavane noći . Međutim ,jastuk jeinvesticija . Pravo jastuk , kada se pravilno zbrinuti , može trajati dugi niz godina . Pernati jastuci imaju tendenciju da pružaju više udobnosti od svojih sintetsk

Více >