# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Ideje za dan krevet u sobi za bebe

Dodavanje ležaljku na bebine spavaćoj sobi može poslužiti mnoštvo svrhe , kao što je pružanje prostora za nju spavati kad preraste svoju kolijevku . Uključiti ležaljku u dekor , tako da se ne lijepi se , dok je služio bilo koju svrhu vam je potrebno . Osim toga , neki konvertibilnih kolijevke pretvoriti u kauču kadakrevetić više nije potreban . Cabrio namještaj

Mogućnost da se pretvoriti u daybeds ili služe kao full -size uzglavljem može rasti zajedno s vašim djetetom od svojih beba godinama svojih studentskih godina . Uključite jasle u kojem se nalazi kauč kad počinje uspon iz kolijevci . Recite svoje dijetesofa na rasklapanje je njegov " veliki dečko bed " kada ste to postavljanje , prije stavljanja ga u njoj .
praktične koristi

Postavljanje ležaljku u bebinoj sobi osim svom krevetiću služiti više namjena. Možete spavati na kauču , kada ona radi , ili spavati u svojoj sobi kad joj se ne osjeća dobro . Dodaj obilje plišanim jastucima na kauču služiti kao udoban mjesto za vas da sjedite dok hranite dijete , pogotovo usred noći . Sofa na rasklapanje također može pružiti gostima , kao i njezina baka , mjesto za spavanje prilikom posjete . Premjestiti dijete na vašoj spavaćoj sobi u prijenosni krevet ili kolijevku ako ne želite bebu da ometaju svoje goste .
Uređenja

Uključite ležaljku u svojim planovima dekor . Kupnja ležaljku koja nadopunjuje gajbicu s iste boje ili stila . Koristite jastuke ili posteljinu koje nadopunjuju jasle posteljinu , kao što su korištenjem iste boje kao bebinu posteljinu . Dodajte nekoliko noviteta jastuke ili plišane igračke koje idu uz bebinu spavaćoj teme , kao što su lavovi i žirafe za džungla - tematske vrtić . Vaša beba može koristiti jastuke ili plišane igračke kad je starija od vas ne bi trebalo staviti one stavke u svom krevetiću , kako bi se spriječilo gušenje nesreća .
Sigurnost

Izbjegavajte pakiranje labave predmete oko vretena na kauču , kao što su žice od svjetala ili svile bršljan . Ti predmeti mogu izgledati odlično u starijoj dječju sobu , ali može predstavljati opasnost za bebe i malu djecu . Položite dugo tijelo jastuke na podu ispod kauču kad počne spavati u njoj , čak i ako je samo za drijemanja , pružiti mekom površinom u slučaju da role s kreveta u snu .


Kako napraviti punoj veličini listovi Fit na Queen Bed

Konačno sam odlučio potrošiti novac na queen - size krevet i riješiti svog starog pune veličine set . Nakon što ste dobili novi madrac i madrac dom , morate napraviti krevet . Ako privremeno ste strapped za gotovinu i imaju samo pune veličine plahte

Více >