# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Kako napraviti uzglavljem s presvlakama uzdama

Ponekad se jednostavno ne mogu naći savršenu krevet za spavaću sobu , ili imate stari okvir kreveta koji je u potrazi malo otrcana . U oba slučaja , stvaranje prilagođenih domaće uzglavlje za krevet jeidealan način da se postigne svoj ​​savršen pogled na malu cijenu . Nakon odabira boje tkanina i izgradnje osnovne uzglavlja obrazac , umetanjem tapeciranje čavlići u različitim izvedbama daje uzglavlja profesionalne appearance.Things Vi ćete morati Srpski Šperploča
traka mjera Screenshot olovku Screenshot Snaga pila
Zaštitne naočale
presvlake pjene
Marker
Utility nož
sprej ljepilo Srpski udaranje
škare Pretraživati ​​sortirano pištolj Screenshot Fabric
Iron
presvlakama uzdama
Hammer
flush nosače
odvijač Screenshot Svileni papir ( opcionalno )
Prikazati više uputa Screenshot
1

Položite komad šperploče na radni stol i okrenuti ga tako ona se suočava jedne na drugu stranu . Mjera ga koristite traku mjeru za određivanje visine . Ako želite kraću uzglavlja , povući crtu na željeno mjesto rezanja koristeći olovku i izrezati šperploča dolje s naponskom pilom . Uvijek nosite zaštitne naočale kada rezanje drva .
2

Izmjerite širinu šperploča kako bi se osiguralo da je barem 4 do 5 cm širi od vašeg madraca , a to jepravilno širina uzglavljem . Ako je potrebno , smanjiti šperploča dolje na pravilan širine pomoću cirkular .
3

Lay veliki dio presvlake pjene stan na katu , osiguravajući da je nešto veći od iverice uzglavljem . Stavi šperploča na vrhu pjene i trag oko njega pomoću crni marker . Pomicanje uzglavlja stranu i izrezati uzduž markera obris pomoću oštrim skalpelom .
4

Otvorite sve prozore i vrata za ventilaciju , ili premjestiti pjene i šperploča na otvorenom mjestu . Sprej površinu pjene sa sprej ljepila dok su svi dijelovi pokriveni . Postavite šperploča na vrhu pjene , poravnajte rubove savršeno. Pritisnite prema dolje kako bi osigurali drva za ljepilo .
5

Raširena rolu udaranje dok je u jednom velikom trgu na podu . Postavite uzglavlja na sredini udaranje , spjenom okrenut prema dolje . Izrežite na obodu uzglavlja koristeći škare , ostavljajući 5 centimetara udaranje oko svih strana .
6

Zamotajte udaranje preko leđa šperploča dok ne bude čvrsto . Pričvrstite ga na šperploču pomoću sortirano pištolj . Rad svoj put na obodu uzglavlja , omatanje udaranje preko vrha i to osiguranje s spajalicama razmaknute svakih 3 do 4 inča .
7

Iron svoje izabrao tkanina ukloniti sve bore . Položite tkaninu na podu i stavite uzglavlja na vrhu , udaranje strani prema dolje . Ako je potrebno , trim perimetru tkaninu dok je samo 5 inča oko uzglavlja . Zamotajte i pričvrstite tkaninu pomoću spajalice baš kao što si učinio s udaranje.
8

Uključite uzglavlja na taj načinzavršio strana okrenuta prema gore . Umetnite tapeciranje čavlići duž cijele obodu prednjeg ruba sa strane na uzdama dodiruju . Za umetanje čavlići , pritisnuti ih u koliko god možete i iskoristiti ih lagano s čekićem .
9

Uključite uzglavlja unatrag i instalirati dvije ugradbene nosače na leđima , oko 2 noge apart . Na nosače zakače vijaka umetnuti u šperploča . Koristite metar identificirati odgovarajuće lokacije na zid i stavite dva više flush nosače na zid pomoću isporučene vijke . Podignite uzglavlje up i slajd nosače na uzglavlju u zagradi na zidu .

Kako izgraditi Custom okvir kreveta

Stvaranje prilagođene krevet okvir omogućuje vam da pretvoriti vaše spavaće sobe od utilitarnog jedan , da onaj koji odražava vašu osobnost i stil . Izgradnja okvira krevet nije težak pothvat za bilo tko s osnovnim znanjem o tome kako koristiti elekt

Více >