Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Kreveti >> Content

Kako napraviti police za knjige Noćenje

Spavaća soba namještaj može biti vrlo skupo , pogotovo ako kupite kvalitetne komade koje će trajati . Ako trebate samo jednostavan krevet skupa i ne želite potrošiti puno novaca na to , možete ponovno namjene stari ormar za napraviti posao . Polaganjem čvrst , neiskorišteni polica s knjigama stan na katu i pojačanje s šperploča , možete stvoriti funkcionalnu okvir kreveta . Jednostavno vrh okvir s jeftin madrac i imate cijeli novi krevet . To je ono što vam je potrebno Srpski police za knjige Srpski 1/4-inch šperploča
olovku Screenshot Električni ručna bušilica
1 1/2-inch vijci za drvo
Kontakt papir
Madrac < br > Plahte i tješi
veliki jastuci (opcija )
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Izmjerite duljinu i širinu madrac i naći ormar sličnih dimenzija . Ormar treba biti čvrst i police treba priložiti - oni ne bi trebali bitivrsta koja počiva na klinovi u kadar . Twin ili bračni madrac jenajlakše da odgovara , ali možda ćete biti u mogućnosti pronaći ormar dovoljno širok da bi okvir za bračnim krevetom .
2

Položite polica s knjigama stan u prizemlju s leđa stranom prema gore . Ako je vaš ormar je pokriven na leđima , odvijačem ga uklonili .
3

Izrežite list 1/4-inch šperploča na dužini i širini dimenzijama što određuje i zasadi stan na vrhu police za knjige .
4

Make olovkom oznake gdje ćete izbušite starter rupe za vijke . Napravite dvije ocjene u svakom kutu , 1 inch iz ugla , a na svakom zglobu gdjepolica spaja okviru polica za knjige . Izbušite rupe starter s električnim ručne bušilice .
5

Umetnite 1 1/2-inch drvo vijaka u svaku od prethodno izbušene rupe starter . Izbušite vijke dok su glave u ravnini s iverice .
6

porotnici listova kontakt papira na vrhu šperploča , poravnajte rubove kako bi se pokrili cijelu površinu . Jednostavno oguliti povlačiti papir i staviti ljepljivu stranu na šperploču . Pokrivanje šperploča s kontaktnim papiru će spriječiti drvo od trljanja i bojenje donjoj strani madraca .
7

Postavite ormar na zid u spavaćoj sobi gdje god želite i središte madrac na vrhu .
8

Učinite svoj krevet kako vam je draže s plahtama i tješi . Akoknjige jemalo širi od madraca možete klizati madrac sve do ruba police za knjige , ostavljajući prostor između madraca i zida . Popuniti prazninu s velikim jastucima za stvaranje ležaljku učinak .


od:http://vrt.98905.com/furniture/beds/1016129743.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.