# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Kako Umetnite Kružna palicom baldahinom za noćenje

Noćenje nadstrešnice koja okupiti s kružnim šipke koristiti bedposts držati nadstrešnica materijalnu pretek . Cijevi povezivanje pri vrhu četiri radna mjesta . Ovaj dizajn je obično puno lakše instalirati nego stropu nadstrešnice koje zahtijevaju bušenje . Kružni šipke uklopiti u već izbušene rupe na samom krevetu , tako da nema specijalni alati su potrebni . Dobiti prijatelja koji će vam pomoći zadržati krov u položaju dok umetanja rods.Things što vam je potrebno
Noćenje nadstrešnica postaviti na krevet veličine , kao što su kraljica ili kralj .
Prikazati više uputa

1

Izvucite krov smjestiti četiri cijevi na vrhu rubovima za umetanje kružnoj šipke . Nadstrešnica ima dva kratka krajeve za glavu i podnožju kreveta i dvije duge kraja za obje strane u obliku pravokutnika .
2

Gurnite dva kraća šipke u aparat cijevi za glavu i podnožju kreveta . Push krov duž šipke tako da se materijal ne gomila se . Umetnite dva duže šipke u cijevi za strane baldahina .
3

Podignite krov od dužih štapova sa strane . Pitajte prijatelja koji će vam pomoći održati šipku na drugoj strani kreveta .
4

Umetnite kraj jednog od bočnih šipke u utičnicu na vrhu glave post. Bendštap nježno voditi vrha na drugi kraj u utičnicu na post na podnožju kreveta .
5

Spojite drugi strani šipku u glavu i stopala postove.

6

Spojiti dvije kratke šipke između dvije glave postova na jednom kraju i nožnih postova nadruge.
7

ogrnuti tkaninu svog baldahinom dolje nad strane madrac i organizirati materijal po želji . Na primjer , možete povući krov unatrag i vezati ga na jednoj strani na krevet post , i pazite da ne visi poput ograde oko kreveta .

Kako instalirati Loft Ograda

potkrovlje kreveta dolaze u različitim oblicima i konfiguracijama , a može biti dizajniran da stane pragovi u rasponu od male djece do odraslih . Ograde mogu ili ne mogu biti uključeni u potkrovlje krevet , ali se gotovo uvijek mogu kupiti zasebno .

Více >