# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Visina madrac madrac

madrac osigurava stabilan temelj za proljeće madrac . Madrac je jedan od nekoliko izborakupac prilikom odlučivanja o temelj za madrac . Visina madrac može varirati , ali razlike u madrac visine ne moraju nužno promijeniti način na koji vaš krevet osjeća . Box -proljeće Funkcija

tradicionalni madrac je u paru s madrac s oprugama i počiva na krevet čeličnog okvira . Madrac jekombinacija okvira drva , podržana s tvrtkom , još malo fleksibilnih zavojnice koje pružaju podršku i dati na madrac osnutka . Oni upijaju utjecaj i pomoći zaštititi život svoj ​​madrac . Oni sulagani materijal , ipak čvrst i izdržljiv . Madrac također podiže visinu svog madraca , čineći ga lakše ulaziti i izlaziti iz kreveta .

Heights

standardni madrac će mjeriti 8-9 inča u visinu . Kupci u mnogim slučajevima također imaju izbor low - profile madrac mjerenje bilo 4,5 do 5,5 inča visoka . Opruge povremeno su podijeljeni u dvije manje komade za velike kreveta poput kraljice i king size madrac . Madrac ne savijati i ne bi proći kroz većinu vrata inače .
Prikladnost

niski ili visoki profil madrac može pomoći zadovoljiti vaše spavaće sobe praktične potrebe . Za debelim madraca ,low box profil proljeće može biti bolje , jer jemadrac mogao sjediti previše visoko na platformu ili okvir kreveta ako su postavljeni na standardnom madrac . Također ,low - profile madrac može biti potrebna kako bi se otkrilo je low - dnevnu uzglavljem koje je pokriveno madrac kada se koristi sa standardnim madrac . Neki kupci mogu jednostavno želite odabrati madrac na temelju estetskom izgledu i osobnih preferencija .
Podrška Zajamčena

debljina madrac ima malo utjecaja na podršci to može pružiti . Mnogi ljudi vjeruju da jedebljimadrac je ,jači to će biti . To nije točno . Isto vrijedi i za madrac temeljima koji su Split, kao u slučajevima queen ili king size madrac . Kvaliteta , dobro građena madrac može pomoći produžiti život svog madraca li je niski profil , visoki profil ili podijeliti na dva dijela .

Negativni učinci električne deke

Premda su nekada bili česti u domovima diljem Sjeverne Amerike , naročito tijekom zimskih mjeseci , električne deke često frowned suvremenih potrošača . Dok su njihove prednosti , kao što su vas zagrijavanje brzo i imajući svoj krevet toplo tijekom h

Více >