# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Moj Sleep Broj Noćenje Održava Gubitak zrak

glavna značajka Sleep broj kreveta jezračna komora koja vam omogućuje kontrolu kako mekom ili firmukrevet . Akozrak curi , ipak, da izgubite ovu pogodnost , te se ne spava , kao što bi trebao. Odlučite li se trebali riješiti problem ili poslati madrac natrag . Potencijalni problemi

postojipriključak za crijevo koje ispunjava madrac sa zrakom i kontrolira čvrstoću krevetu . Vaš klima - gubitak je problem najvjerojatnije proizlazi iz problema s crijevom ili njegovim priključcima . Druga mogućnost je da postojiproblem s zračne komore sama , kao što su male curenja ispuštanje zraka .
ProvjeraMadrac

Kada unzip pokriti i ukloniti sve slojeve pjenom koje imate na krevet , naći ćete kontrole čvrstoću crijevo na uzglavlje kreveta . Provjerite ovu crijevo povlačenjem nešto vidjeti ako se pravilno spojen . To može jednostavno ugriz natrag na svoje mjesto , rješavanju vašeg problema . Ako ne , izvadite crijevo i pregledati područje , uključujući i spojni dio priključen na krevetu i svojoj O-prstenom za znakove oštećenja i bez trošenja . Bilo koji od njih će prouzročiti gubitak zraka .
Testiranje madrac

Kad nema neposredne znak oštećenja na krevetu , morat ćete testirati madrac za izvor problema . Vaš krevet je došao s dvije plastične zatvaranja kape . Ako ih ne možete pronaći , možete naručiti dodatne kape iz Sleep Comfort tvrtke . Izvadite čvrstinu - kontrole crijevo i koristiti kapu za zapečatiti utikač . Kao što spavaju na krevetu , na umu bilo kakav gubitak zraka . Ako ne dođe do gubitka zraka , možete pripisati problem na čvrstoću - kontrolnog mehanizma . Ako gubitak zraka ne dogodi ,problem je sa zračnih komora .
Sleep Broj jamstvo

problema kao što su gubitak zraka je razočaravajuće , pogotovo jer ste proveli toliko novac na madrac . Sleep Comfort nudi 20 - godišnje jamstvo na madrac . Ako ste kupili madrac u posljednje dvije godine ,tvrtka će popraviti madrac za besplatno . Nakon toga , od vas će biti odgovoran za 20 posto troškova , plus dodatnih 4 posto za svaku godinu iznad oznake dvije godine.

Kako napraviti vodeni krevet list Korištenje čičak

Voda plahte su veće od običnih listova . Dodatni materijal proteže ispod madraca za nekoliko centimetara kako bi se držati listove iz kliženje off ugla madraca kad je ležao na krevetu . To jedobra ideja za kupnju listove namijenjene vodenom krevetu ,

Více >