# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Upute za Simmons dječji krevetić Model 5326 94 42

Montaža kolijevku može činiti kao kompliciran proces s toliko komada hardvera , ali to ne mora biti teško koliko god slijedite upute . Ako nemate svoje Simmons jasle upute , jer ste kupili gajbicu koristi ili izgubili upute , još uvijek možete okupiti svoje jasle . Upute se ponekad mogu naći u madrac potporu jaslicama , ali ako oni ne postoje ili nisu čitljiva , možete sastaviti svoj ​​krevetić slijedeći neke jednostavne steps.Things što vam je potrebno
Allen ključa

Prikaži više uputa Screenshot
1

Lay i jaslice završava na ravnu površinu na podu . Umetnite kraj s navojem od namještaja jastučići u svakom od četiri jasle nogama . Zategnite rukom .
2

Pričvrstite uzglavlja u jaslicama na oba kraja jasle . Poravnajte uzglavlja između strane , pazeći da poravnate rupe gdje su vijci idu u , koji se nalazi na vrhu i na dnu svake jasle kraja . Nađi četiri vijka označena M6 x 73 mm , koji su uključeni u jaslicama . Umetnite vijak u svaku rupu , za ukupno četiri. Zategnite s Allenom ključem .
3

Osigurajte madrac podršku za jasle . Odlučite se na visini za madrac podršku . Odaberitenajviši dostupni za novorođenčad , i premjestiti niže jer beba raste . Poravnajte svaki kutak madrac podršku izabranoj rupu u odnosu na visinu . Pronađite četiri vijka s oznakom M6 x 16 mm , uključen u jasle . Umetnite vijak u svaku rupu . Zategnite s Allenom ključem .
4

Instalirajte papuča za jasle . Poravnajte prednju stranu s ostatkom jasle , pazeći da se usklade rupe za vijke ići u . Nađi posljednje četiri mm vijka M6 x 73 dostavljene uz jasle . Umetnite vijak u svakoj od četiri rupe , dva u dnu i dvije u vrhu svake strane papuča . Zategnite s Allenom ključem .

Ideje na domaće Kreveti za bebe

za malo osobnom kontaktu , napravite domaći krevet za najnovijeg člana svoje obitelji . Stvaranje krevet za novu bebu jenorma za ljude u dana otišao po . Bilo da se pokušava preoteti ovu nostalgiju ili jednostavno borave u okviru proračuna ,domaći il

Více >