# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Moj punoj veličini krevet je prevelik za moju sobu

Iakoriječ " bed " je uključen u riječi " spavaćoj sobi , " ponekad nema dovoljno prostora za osnove . Spavaće sobe se koriste za odmor, opuštanje i pomlađivanje ; Posljednja stvar koju želite je stres hoće li tvoj krevet će stati . Ako vaš krevet je premala za svoju sobu , ideja kreativna rješenja kako bi se utvrdilo kako postupiti . Ako živite sami , razmislite o pretvaranju svoj ​​život ili blagovaonice u spavaću sobu svojih snova , i pretvoriti svoju spavaću sobu u uredu , zabava den ili obrta sobi . Break It Down

Ako vaš full - size krevet je prevelik za spavaću sobu , razmislite o uklanjanju okvir . Voditelj zajednice i stopala odbori mogu uzeti dodatni prostor da nemate na pretek . Postavite svoj krevet s madrac i samo madrac ; koristite ukrasne jastuke na čelu svog kreveta dati iluziju uzglavljem . Uz svoj ​​krevet na terenu , vaš zid će se pojaviti pojačani i učiniti vaš boravak pojaviti više prostrana nego što je .
Get Uzvišeni

Ako je u okviru proračuna , a /ili stručnosti , stvoriti potkrovlje prostor za svoj krevet . To će udvostručiti funkcionalan prostor od vaše spavaće sobe . Vi ćete imati potkrovlje prostor za spavanje u , kao i cijelu površinu Vašeg prostora za buđenje aktivnosti . Vi ćete imati prostora za odjeću i pribor , sobu za jednu televizijsku , stereo i računala , kao i dodatni prostor za učenje, druženje i opuštanje za pohranu . Ovo rješenje je osobito korisno za studente i mlade odrasle osobe kojima je potrebna kako bi se povećala korištenje male količine prostora .

Storage Solutions

Ako vaš full - size krevet je prevelik za svoju sobu , razmislite čistini sve dodatne namještaja osim vašeg kreveta . Morat ćete alternative tradicionalnom pohranu poput izloga , stolovi i noćni stolovi ; plastične posude koji klize ispod vašeg kreveta za kupnju odjeće i pribora . Kupnja lap stol za prijenosni radnu površinu , a smanjiti svoj ​​desktop računala na laptop . Umjesto korištenja televizor koji zahtijeva stalak , montirati flat screen . Instalirajte police za knjige, biljke , slike i knickknacks ; objesiti kuke za šalove , torbice, pojasevi i kape . Koristite visok, uske svjetiljke koje stoje same u kutu , a ne svjetiljke koje je potrebno da se odmori na stol .
Sakrij -Bed -

Ako niti iznos za manevar i downsizing može vam pomoći da dobijete svoj ​​full - size krevet u svojoj sobi , razmotriti alternativne krevet rješenja . Kupnja krevet dan , futon ili kabriolet za svoju sobu ; to će vam omogućiti da imaju prostora za rad i druženje tijekom dana , i udoban prostor za spavanje tijekom večeri .

Veličina Flat Bed list

Stan plahte , također poznat kao vrhunski listova , su duži i širi od opremljen plahtama koje prekrivaju madrac . Flat listovi su dovoljno dugo da se ugurati ispod madraca na kraju kreveta i pokriti jastuk na uzglavlje kreveta . Tu su ravne ploče za

Více >