# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Što jenajbolje vrste drva napraviti kreveta na kat ?

Štednjak suzajednički prostor za uštedu rješenje za koledž spavaonica sobe , dječje sobe ili bilo kojem drugom području gdje se štedi prostor jeprioritet . Trajnost krevetom na kat je ključ za sigurnost i dugovječnost . Jača krevet na kat u drvo ,više stresa , a težina će se moći nositi godinama . Svježe - Osušeni Woods

Drvo može pohraniti vlagu koja može dovesti do gubitka trajnosti . Mnogi dijelovi namještaja dnevni boravak se suši u peći od drva , koji se zagrijava kako bi se uklonili i vlage . To sprječava drvo od truljenja i pucanje pod stresnim uvjetima , kao što su dijete odskakanje gore i dolje na krevet .
Hardwoods

tvrdo jenajbolja vrsta drveta koristiti na krevet na kat okvir , uključujući i hrasta, javora i trešnje . Ove šume sunajviše izdržljiva i izdržati stres bez pucanja ili osjećaj nestabilan . Tvrdog drva su teži od većine drugih i obično košta više na obje drvosječe dvorištu i vaše lokalne trgovine namještaja . Štednjak može se promatrati kao dugoročno ulaganje , jer većina može se rastaviti u budućnosti i koristiti kao dvije samostojeće okvira .
Izbjegavajte mekog drveta

Bor i smreka su mekše šume koje se mogu koristiti na niže - end modelima krevet na kat . Oni se neće držati tako dugo , pogotovo u stresnim uvjetima . Ostali jeftinije šume kako bi se izbjeglo uključuju čestica drvene okvire . Ovi okviri sunajniže na snazi ​​spektra i proizvedeni su sa sitnim fragmentima drva koji su profilirani zajedno . Čestica drvo pukotine lako i često će se nastaviti raspadati nakon što se to dogodi . Oni su također tvrdi da se oporavi nakon što dođe dopočetne crack .

Vanjskim površinama

Vanjske površine kao što su lice krevetom na kat ili drugim naglascima može sadržavati mekši Woods bez ugrožavanja ukupnu snagu i izdržljivost . Tvrdog drva treba koristiti na glavnim dijelovima okvira koji će biti pod najvećim pritiskom . Urezana površine često mogu biti izvedeni s furnira drva , što je mekši od tvrdog drveta , ali omogućuje za oblikovanje te detaljne površine . Furnir drvo može biti mekša , ali to je od iznimne kvalitete koji neće Splita ili osnove tijekom vremena .

Kako promijeniti jaslice u ležaljku

Novi roditelji spasiti novac kada kupiti kolijevku se kasnije može pretvoriti u toddler kauču . Sve to jednostavan projekt uključuje jeuklanjanje prednjeg panela jasle , što možete odabrati zamijeniti s malom isporučenim sidebar kako bi se spriječilo

Více >