Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Kreveti >> Content

Pjena Veličina za tapeciranim uzglavljem

Obućena Uzglavlja sulako DIY projekt . Mnogi vlasnici vole ove headboards jer se mogu prilagoditi kako bi odgovarao dekor i stil sobi . U Uzglavlja su i mekani nasloniti dok je sjedio u krevetu . Odabir pravog pjenom padding za uzglavljem može bitiglavobolje , ako ne znate što tražiti . Debljina

Većina tapecirani naslonjači za glavu treba biti s pjenom koji je najmanje 2 cm debljine . Međutim ,debljina pjene potrebne za tapeciranim uzglavljem ovisi o izgled i dojam koji želite . Ako želite pliš uzglavlja , izaberite pjene koji je nekoliko centimetara debeli . S druge strane , ako želite teže uzglavlja , odaberite nešto tanji . Komadi su deblji od 2 cm će koštati više .
Uzimanje mjerenja

širina i visina vašeg pjenastog dijela ovisit će dvije različite čimbenike . Prvi ješirina svoj ​​krevet . Izmjerite svoj ​​madrac s mjernoj traci . Uzglavljem trebao biti samo neznatno širi od vašeg madraca , pa dodati 2 inča do finalnog mjerenja madraca . Određuju visinu uzglavlja mjerenjem s dna madraca do željene visine uzglavlja . Zapišite oba mjerenja i dovesti ih u dućan s vama . Mnogi trgovinama će rezati pjenu za vas ako imate mjerenja . Srpski

ekonomičnije mogućnosti Srpski Srpski

Pjena za uzglavljem može biti skupo . Ovaj visoki troškovi pjene može odvratiti mnoge DIY entuzijasta iz dovršenje projekta . Međutim , ne morate skupo pjenu za tapeciranje uzglavljem . Skupa pjena samo činiprojekt lakše . Iskoristi pjenu iz drugih mjesta ukoliko je to moguće . Na primjer , mnogi kamp pjenom jastučići mogu se koristiti ili ponovno koristiti za projekt kao što je ovaj . Jaje - sanduk pjene jastučići također može koristiti akostan rub sanduka okrenuto tkivo uzglavlja .
Prošivanje udaranje

Foam padding jebitna dio tapeciranim uzglavljem . Međutim , mnogi ljudi ne shvaćaju da prošivanje udaranje također često koristi za ove Uzglavlja . Udaranje se koristi uz pjenaste obloge . Prošivanje padding će omekšati oštre rubove reza pjene i da će izgladiti izgled tapecirani komad . Udaranje treba smanjiti nekoliko centimetara veći od uzglavlja , tako da se može omotati oko uzglavlja i spojen na mjestu .


od:http://vrt.98905.com/furniture/beds/1016129848.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.