Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Kreveti >> Content

Jeste Memory Foam Jastuci prati strojno

? Iako su uglavnom skuplji od standardnih jastucima , memory pjene jastuci pružaju razinu udobnosti i podržati mnogi ljudi ne nalaze na raspolaganju drukčije . Tijekom rutinske uporabe ,memory pjene jastuk može zaprljati od znoja i ulja za tijelo koje prodiru u pjenu . Pranje memorijske pjene jastuk nepropisno može oštetiti ili uništiti . Memory pjene

NASA razvija memorijske pjene u 1970 . Proizvod je tada ušao potrošača na tržištu . Broj tvrtki su počeli ponoviti formulu memorije - pjene . Njegova jedinstvena nekretnina je da nakon što je stisnut , on će se vratiti u prvobitno stanje . To jedugotrajan materijal koji pruža podršku dok je u skladu s tjelesnim konturama . Neki predmeti proizvedeni s memorijskom pjenom su nadmadrace , cipele, jastuci i jastuci .
Stroj za pranje rublja

Iakomemorijske pjene jastuk će stati u stroj za pranje rublja , što je nije poželjno da to učini . Memorijska pjena je izgrađena od sitnih, poroznih pjenastih stanica . Te stanice će držati čestice vode dugo nakon što izađe iz stroja za pranje rublja , te je zazvonio na cjedilu . To može olakšati rast gljiva i uništiti memorijske pjene je kompresije svojstva .
Jastučnica

kvalitete jastuènica će ograničiti količinu prašine , prljavštine , krhotine , sjedala i ulja za tijelo da dirati jastuku površinu . Kupujte za memorijske pjene jastuk koji ima pomični jastučnica . Također , pranje jastučnica često ćete smanjiti šanse da vaš jastuk razvijanja mirisa . Memorija pjene jastuk zaštitnici , koji pružaju još jednu barijeru obrane protiv izlijevanja, mrlje i neugodne mirise , također su dostupne .
Spot za čišćenje

Ako tekućina do površine memorije pjena , spot čišćenje jejedini način da se opere memorijske pjene . Mix blagu otopinu deterdženta s toplom vodom . Navlažite krpu sa rješenje i koristiti ga utapkajte i nježno obrišite jastuk . Nemojte zasititi pjenu . Koristite papirnati ručnik da upije što više vlage off jastuka što je više moguće , nakon čišćenja . Stavite jastuk u dobro ventiliranom prostoru da se osuši .


od:http://vrt.98905.com/furniture/beds/1016129850.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.