# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Trebate podržati dva madraca ?

Dva madraca mjeri 39 centimetara široka i 75 cm duga . Osim standardne jasle madrac , to jenajmanja veličina madraca dostupni na potrošačkom tržištu , a to je idealno za djecu , pa čak i odraslih u malim životnim četvrtine . Svi madraci potreban čvrst temelj biti podržan ispravno . Podrška

Svi madraci potrebna potpora da traje dugo i pružiti udoban naspavati . Ne postoji ništa da se zaustavi od stavljanja madrac na podu - odlična podrška - a onda leži na vrhu njega . Kat se ne preporučuje , međutim , to može skratiti vijek trajanja madraca . Temelj kao što su letvice, čvrste kauču ili tradicionalni madrac osigurati određeni stupanj potpore , ali i omogućiti fleksibilnost kao dobro.
Box Proljeće

madrac jetradicionalna madrac temelj . Madrac zahtijeva otvorenu okvir kreveta , što omogućuje madrac ostatak na vanjskim rubovima čeličnog okvira . Minimalni iznos carinjenja daje ispod madraca . Madrac se sastoji od drvenog okvira s metalnim podržava odmara između vrha i dna .

Letvice

letva temelji su jeftiniji od opruge i najčešće se nalaze na futons i kreveta na kat . Letva temelji su drvene ili metalne trake koje se stavljaju preko širine kreveta i ravnomjerno raspoređeni , pružajući podršku cijelom dužinom madraca u mjestu madrac . Lamele se prodaju u različitim drva kvalitetama iz isplative bora na fleksibilniji i izdržljiv hrasta , javora i breza šume .

Daybeds

Daybeds se prodaju prije svega u twin veličina okvira. A ležaljku je struktura omogućujeosobi sjesti na njega tijekom dana , koristeći je kao kauč , a zatim izvadite neki jastuci ga koristiti kao ležaj . Daybeds obično imaju ugrađene u temelje s bilo letvice ili više zajedničkih poveznica proljeće dizajna . To mrežasto mreža je dizajniran za pružanje podrške i odskočiti na okvir , bez potrebe za madrac ili letvice .

Kako ojačati metalni okvir futon

Dok mnogi futons imaju metalne okvire ,metal još uvijek mogu zakopčati tijekom vremena s konstantnim opterećenjem težine koji futons morati nositi . Futons često imaju šuplje metalne okvire , koji su jeftiniji , ali manje izdržljivi od svojih čvrstih

Více >