# >> Dom i vrt > >> Furniture >> Kreveti >>

Nemojte kreveti s lamelama Trebate madrac ?

Madraci treba temelj u cilju pružanja podrške za osobu spava na krevetu . Jedna stvar kojuosoba ne trebate je dvije zaklade . Stoga , ako je vaš krevet ima letvice ne kupiti madrac , jer to nije potrebno . Kad kupujete za okvir krevet obratiti posebnu pozornost na bazu i da li ili ne to dolazi instaliran s lamelama . Za one koji vole opruge ,rešetkasti krevet baza vam neće odgovarati . Što su letvice ?

Letvice pružiti potporu u obliku drvenih ili metalnih nosača koji se pokreću preko širine kreveta . Neki krevet baze imaju letvice već ugrađene u okvir , dok ostali okviri za krevete su otvoreni i može podržati bilo letvice ili madrac , ali ne i oboje . Broj letvica koje su potrebne za pokretanje preko širine vašeg kreveta može ovisiti o nekoliko faktora , ali u prosjeku su raspoređeni ne više od tri inča apart .
Madrac ili letvice

za one neodlučna da li bi radije madrac ili letvice , kupiti standardni okvir kreveta koji će omogućiti izbor letvica ili madrac . Kutija proljeće će podići visinu madraca znatno iznad visine ste dobili s lamelama . Možete kupiti obje opruge i letvice odvojeno , ali letvice , ovisno o materijalima koji se koriste za izgradnju , stajat će manje novca nego standardni madrac . Lamele i madrac , kada se koriste na otvorenom okvir kreveta , počivat će na vanjskim rubovima okvira .

Letva Temelji

Neki namještaja, kao što su Daybeds , futons ili kreveta na kat se može doći s letva temeljima izgrađena u dizajn . U tim slučajevima ne koristite madrac jer neće dodati dodatnu potporu ili utjehu spavača . Umjesto da će dodati dodatni stres i pritisak na temelj . Neki letva temelj dizajna uključuju hibrid metala i drveta s metalnim okvirom i drvene letvice . Ostale letva Temelji se sastoji isključivo od metala ili u cijelosti od drveta .

Prednosti

letvice pružiti jedinstvenu prednost nad opruge izvan potrebe za dodatni komad glomaznog garnitura za sjedenje . Letvice može mijenjati neovisno jedan od drugoga . Ako se letva pukotine , to je moguće zamijeniti jednu letva i ne moraju kupiti cijeli temelj . Madrac s druge strane će zahtijevati zamjenu ili više in-dubina popravak trebao to ispucati . Letvice su pogodnije za pjene ili lateksa madraca zbog njihove sposobnosti da se prilagode letvice i pružiti veću podršku .

Kako Button pramenuzglavljem

Ako imate tapeciranim uzglavljem koji treba osvježenje , gumb tufting dodaje teksture , stil i malo boje ili uzorka , ovisno o tome što tkanina koju koristite za pokrivanje gumbe . Također možete pretvoriti stan , običan uzglavlja , dajući vam mekši

Více >