# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Standardna širina bračni krevet

dva kreveta su poznati kao " pojedinačno " , jer oni su samo dovoljno široko da se jedna osoba udobno . Twin - size krevet jenajčešće korišten jedan u dječje sobe . Twin madrace suveličina koristi u domovima za skrivanje kreveta, kotrljati kreveta i daybeds . Ova veličina postelje također koristi u nekim hotel i Motel sobe i na faksu domovima . Twin Popularnost

Twin i twin XL su drugi najčešći veličine krevet koji se koriste od strane potrošača u SAD-u . Pozivajući se na izvore u industriji ,US Consumer Product Safety Commission , kaže 29,3 posto potrošača koristiti dva kreveta , dok je 34,9 posto korištenje queen size kreveta . Još 19,9 posto korištenje pune veličine , a samo 11,5 posto korištenje king size i 4,4 posto potrošača koristiti druge veličine , koje uključuju kreveta mladih i krevetiće .
Twin Dimenzije

standardna bračni krevet je 39 cm širok . Ovisno o proizvođaču ,širina može biti i do 1 inča manje od toga ako ga provjeriti s mjernoj traci . Ipak , obično bilo varijanca u djeliću centimetra , a ne puni inča , a dva madraca obično označavaju kao 39 inča širok . Međutim , dva kreveta ne razlikuju više po dužini . Dva kreveta dolaze u dužinama bilo 75 inča ili 80 inča . Dva kreveta koji su 75 inča dugo se obično naziva standardna dva kreveta , dok su oni koji su 80 inča dugo naziva extra dugo, ili XL , blizanaca .
Posteljina

Kada je u potrazi za posteljinu za twin - size krevet , budite sigurni da znate da li jestandardni ili iznimno dugo bračni krevet . U mnogim koledž spavaonica , twin - size kreveta susamo veličina koristi . Stoga , ako steroditelj učenika na čelu na koledž u jesen , to jeprilično sigurno kladiti da je on ili ona će morati plahte , deke i prekrivač koji stane bračni krevet . Ipak , double - check unaprijed saznati što dužinakrevet . Posteljina za 75 - inčni - dugo twin krevetom nije dovoljno dug za 80 - inčni verziji bračnim krevetom . Posteljina za 80 - inčni dugo blizanac je označen extra dugo ili XL i može biti skuplje i teže naći nego posteljinu za standardni blizanca .

Prednosti

Iako dva kreveta su dovoljno široko da se samo jednu osobu , oni su zapravo relativno prostran za spavača . Na primjer ,standardna širina full-size krevet je samo 54 centimetara , dok jekraljica -a je 60 centimetara , akralj je je 76 centimetara . Ako se dvoje ljudi dijele krevet , dijeljenjem tih dimenzija na pola daje svaki spavaš na full - size krevet samo 27 inča , na kraljicu samo 30 centimetara i na kralja samo 38 . Uz to , posteljina za standardni twin je jeftiniji nego da je za drugim veličinama posteljinu .

Što jeležaljku Cover

? Daybeds su svestrani komada namještaja koji funkcioniraju i kao osobu i sofe . Ova vrsta kreveta i radi u malim spavaće sobe ili studio apartmana u kojem nema mjesta za kauč i krevet . Oni su priložiti na leđa i strane , baš kao kauču , a obično su

Více >