# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Širina kraljice i king size madraca

Odabir madrac zahtijeva određivanje cijene i veličine madraca . Izbor će ovisiti o vašem izboru stila i branda jer , u većini slučajeva , stil i brand će imati veći utjecaj na cijene nego veličinom . U većini stilova , sve veće , kralj veličine opcija će biti u blizini u cijenu , dok sumanji, queen size će biti jeftiniji . Kraljica

Queen veličine madraca je 60 cm širok i 80 cm duga . Queen veličina je 6 centimetara širi i 6 inča više dastandardni pune veličine madrac . Madraci Queen veličine su uglavnom jeftiniji od king size madraca u istom stilu .
Kralj

standardni kralj veličine madraca je 76 cm širok i 80 cm duga . Madrac za king size krevetom obično se sastoji od dva Twin XL opruge drže zajedno okvir kreveta . Kralj veličine madrac obično košta oko 50 posto više nego kraljica veličine madraca u istom stilu . Pokrivala oznakom " kralj veličine " su napravili da stane ovu size madrac .
California kralj

kralj California madrac je uži i više od standardnog kralja madrac . To mjere 72 inča širok i 84 cm duga . California kralj jeviše madraca dostupni na tržištu, pa je osobito prikladan za jači ljudi . Madrac za ovaj stil , kao da je od standardnog kralja , dolazi u dva dijela kako bi se kreće lakše .
Split Kralj

Split kraljking veličine krevet napravljen kombiniranjem dvije odvojene madrace . Najčešće dostupan konfiguraciju uklapa standardnih dimenzija king size . Twin XL madrac je točno polaširine standardnog kralja ičesta veličina madraca . Izvedbe podudaranje dimenzije Kaliforniji kralja su dostupni , ali teže pronaći . Split kralj Madrac set je mnogo lakše da se presele iz jedne kuće u drugu , a nudi mogućnost podjele na krevet u dva singla .

Kako izgraditi Domaće Loft

Izgradnja potkrovlje krevet stvara više od prostora u vašem domu . To stvara komad namještaja koji može biti prenošena budućim studentima i prijateljima , nešto što može biti voljeni i koristi i pokrivena s inicijalima i dobroj namjeri grafitima . St

Více >