# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Kako da se prilagodi na Memory Foam

Memorija pjenom madraci izrađeni su s visoke gustoće 5,3 -lb . viskoelastično malih stanica pjena , koja reagira na toplinu , posebno tjelesne temperature . Kada ležite na pjene , ona će odgovoriti na vaše tjelesne topline bodova , opuštanje više gdje teža pritisak bodova , kao što su ramena , kukova i koljena , ostatak dati bolju podršku . To vam omogućuje da spavaju u odgovarajuće usklađivanje tijela i kralježnice , kao što je suspendiran u zraku ili odmara na oblaku . Dopustitekrevet da se prilagodi na sobnoj temperaturi nakon poroda i postava prije početka testiranja sjednice naći pravu temperaturu i podršku . Upute Screenshot
1

Postavite podstavljena madrac poklopac iznad pjene madrac i vidjeti da li ste dovoljno kul nakon prospavane noći . Uklonite sve deke ili plahte , ostavljajući samo top lista , i pokrenuti svoje navijače da vas hladnije . Trade - off bi moglo biti manje pjene za madrace opuštanje za pritisak bodova , ali da bi mogli raditi samo za svoje potrebe . Ako vam je potrebno više odmora , a zatim izvadite podstavljeni madrac poklopac , imajući samo tanki donji list , i koristiti samo tanki top lista , zajedno sa svojim fanovima . Dodaj u jastuk napravljen od istog pjene madrac , koji će vam dati dodatnu potporu za usklađivanje vrat , ali da uklonite s vatre u krevet madrac .
2

Izvadite podstavljeni madrac poklopac i zamijeniti ga samotanki donji list , tako više od svoje tjelesne topline će filtrirati kroz do pjene . Dodaj deku ili jorgan preko gornjem list da bi vaše tijelo topline unutar vašeg posteljinu , koncentrirani do pjene madrac . Držite sobu hladnjak temperature kada dodate deke i plahte kako ste zadovoljni s toplinskoj unutar svojih korica .
3

Nikada koristiti električnu deku . Cjelokupni sustav grijanja će zbuniti memoriju vašeg pjene kreveta i dovesti ga razbiti brži i ne daju potporu vaše tijelo treba . Testirajte svoje spavanje za tjedan dana dok možete pronaći samo pravo aranžman koji pruža potporu koja vam je potrebna . To će biti dobro vrijedi vaše vrijeme i trud .

Kako dodati čvrstoću na mekani madrac

madrac koji je premekan može dovesti do boli , ukočenost , pa čak i gubitak sna . Često spavati partneri imaju izrazito različite preferencije kada je riječ o čvrstoći njihove madrac . Neka vaši spavanja udobna za svakoga dodavanjem više čvrstoću na

Více >