# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Koliko dugo & Široki jeQueen - size madrac u nogama ?

Prilikom odlučivanja kupiti novi madrac , imajte na umu čimbenika kao što su materijala , troškova i veličine . Vi ćete želite kupiti madrac koji je ne samo dovoljno dugo , ali i dovoljno širok za vas i vašeg partnera udobno smjestiti . Queen size madrac je idealan za par ili nekoga tko želi imati dosta prostora za kretanje . Širina

kraljica madraca mjere 60 inča ili širine 5 metara . Ona nudi adekvatan prostor za jednu osobu se rasporediti tijekom noći ili par spavati udobno , s 30 centimetara prostora za svaku osobu .
Duljina

kraljica -size madrac je 80 inča ili 6 stopa 8 inča dugo . To jeiste duljine kao XL blizanca , ali više od običnog blizanca i full - size madraca , koji su 5 inča manja na 75 inča ili 6 nogu 3 inča dugo . Dodatni duljina je potrebno za jači muškaraca i žena .
Kralj Širina

king size madracjenajveći dostupni madrac za oba širine i dužine . To mjere 76 inča ili 6 metara 4 cm širok , da svaki čovjek dobije 38 centimetara prostora za kretanje . California kralj jevarijacija na king size madrac , da svaki čovjek dobije manje prostora od samo 72 inča ili širok 6 metara , ali što se razlika u duljini .
Kralj Duljina

tradicionalnom bračnim duljine madrac jeisto kao kraljica na 80 inča ili 6 nogu 8 inča dugo . California kralj prenosi neke od širine prema duljini , dimenzija 84 inča ili 7 metara dug . California kralj je potrebno za nekoga tko je viši od prosjeka .

DIY Rolling Storage Ladice za ispod kreveta

Ispod kreveta jeidealno mjesto za neki dodatni prostor za pohranu . Parni ladice omogućuju jednostavan pristup skladištenju . Međutim , ne morate kupiti za pohranu ladice . Ne samo da su jeftinije napraviti nego što je normalno pod - the- krevet za p

Více >