# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Madrac Topper Vodič

nadmadrace su obloge se stavljaju na vrhu svog kreveta da bipovršina ugodniji za spavanje. Oni omogućuju vam da izmijenite svoje krevet kako bi zadovoljili svoje potrebe , a ne o kupnji novog. Nadmadrace su dostupni na nekoliko vrsta , svaki ispunjen s različitom materijala koji pruža prednosti odvojene . Memory pjene

pjenom odgovara vašem obliku tijela i dodaje podršku za bolne zglobove i mišiće , a zatim vrati izvorni oblik kada ustanete . Izrađen od sintetičkih materijala , memory pjene pašnjak se može kupiti s hypoallergenic i antibakterijska obilježja . Tipično ,memory pjene gornji dio će doći s poklopcem izrađena od mekog materijala , kao što su pamuk . Pokrov je udaljiti i može prati u perilici , iako je stvarni gornji dio nije . Jedan nedostatak memorijske pjene je da to može imati kemijski miris kad prvi kupili . Provjetravanje na gornji dio se za par dana će eliminirati ovaj miris .
Latex Foam

Latex pjena jeprirodni materijal koji je prozračna i pomaže u regulaciji tjelesne temperature bolje od memorijske pjene . Ova vrsta madraca gornji dio je , naravno, otporna na mnoge alergene i nudi sličnu jastuk za memorijske pjene , ali to je manje u leđima i vratu podršku . Latex pjena konture u obliku vašeg tijela i smanjuje pokret , a također je antibakterijski i otporan na plijesan i grinje . Lateks pjena madrac pašnjak u cijelosti izrađen od prirodnog lateksa su biorazgradivi kao dobro. Jeftiniji sintetičke mješavine su također dostupni .
Perja i paperja

perja i paperja pašnjak ne zadržati svoj oblik kao pjena pašnjak napraviti , ali oni su jeftiniji i dalje ponuditi mekanu spavati površine . Pero gornji odgovara vašem tijelu , ali bez puno podrške , pa ako patite od zajedničkog ili mišićima , možda nećete naći ovu vrstu madraca gornji korisno . Oni su idealni ako vaš madrac je tvrtka, tako da dobijete mekani jastuk od perja , ali još uvijek imajupodršku pružaju madrac ispod . Perja i paperja pašnjak zadržati svoje tijelo cool u ljeto i dodati toplinu preko zime . Ove pašnjak obično dolaze s poklopcem kako bi se spriječilo nadjev od ispadali . Perje prirodno ne oduprijeti grinje i druge alergene , iako neki proizvođači ne nude hypoallergenic opcija . Ova vrsta madraca gornji dio ima tendenciju poravnati i pramen , zahtijevajući fluffing povremeno .
Vuna

Vuna madrac toppers su slični pero pašnjak u da su oni namijenjeni za utjehu umjesto podrške . Oni su dostupni u različitim mješavina vune , kao što su janjećim vune i alpaka , pomiješana sa sintetičkim materijalima . Vuna jeprirodni materijal otporan na grinje i plijesni . Ona teži poravnati i zahtijeva povremene fluffing zadržati svoj ​​oblik . Rezač koji su napunjeni sa jednom tipu vune obično poravnati lakše nego one od mješavine materijala . Vuna je , naravno, hipoalergena i upija vlagu , ali se brzo suši .

Pas kreveta izrađeni su od recikliranog materijala

Umjesto da kupujete novi pas krevet za vaše pseto na odgodu , pokušaj donošenja ili kupujete onaj koji koristi reciklirane materijale . To znači da će se pridonosi manje smeća na svijetu ponovno korištenje postojećih materijala što bi inače izbaciti

Více >