# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Noćenje Madrac Vodič

Prema National Sleep Foundation , ne postoji "čarobni " broj sati sna potrebnih za odrasle . Umjesto toga , svaka osoba ima svoj određeni broj . Dok vaš susjed može osjećati sasvim odmarao nakon sedam sati , možda ćete morati solidnu devet. Broj pitanja utjecati na kvalitetu sna se pojave, uključujući kako tamna i hlađenje prostora je i ako ste spavali na pravilan madrac . Innerspring

najtradicionalnijih madrac jeopružni . Innerspring madraci imaju potpornu strukturu koja se sastoji od mnoštva žice zavojnice i jakim graničnom žice koji je priključen na obodu zavojnice . Na vrhu zavojnice ležislabljenja , žice ili sloj mreže koja sprečava presvlake objesiti dolje u opružnih zavojnice . Gornji sloj od innerspring madraca sastoji se od tapeciranog padding koji činikrevet dovoljno mekano za spavanje .

Memory Foam

Memorija pjenom madraci su se razvili od 1970-ih i su NASA razvija . U to vrijeme , NASA stvorila materijal koji bi pomogao jastuk astronauta od utjecaja na G-sile su se osjećali tijekom polijetanja . Ovaj materijal prilagođavajući se obliku astronauta tijelu . Proizvođači madrac nije trebalo dugo da shvate kako ova tehnologija mogla raditi kao madrac materijala , i memory pjene kreveta rođeni . Jedan downside memorijske pjene je da neki potrošači se žale da upija i drži svoju tjelesnu toplinu , što jevruće površine za spavanje .
Air

dobro je napravio zračni madrac raspoređuje težinu cijeloj površini madraca , što je madrac idealan zastarije osobe ili bilo tko oporavlja od ozljede koje bi mogle biti pogoršane čvrstoće redovito innerspring madrac . Dok zračni madraci nekoć su samo kao dodatni ležaj za goste , novi modeli su puno više izdržljiva i namijenjeni su za svakodnevnu uporabu .
Voda

vodeni krevet je tako usko povezana s 1970 koja cijeni svoje prednosti je teško . Vodeni krevet sigurno može biti grijana na ugodnu temperaturu za spavanje , pružajući toplo spavati površine za one u hladnim podnebljima . Mnogi madraci sada nazivaju vodenim krevetima su zapravohibridna vrsta , miješanje više tradicionalni madrac s mjehura napunjenog vodom .

Latex

Latex madraci su slični za memorijske pjene s nekoliko različitih razlike . Kao što ste promijenili pozicije na lateks madrac ,materijal treba manje vremena za oporavak od pjene radi , što znači da je potrebno manje vremena za proljeće vratiti u formu . Iz tog razloga , ona također zadržava manje od vaše tjelesne topline , što jehladnije površine za spavanje .
Podesivi

podesivi madrac radi u dogovoru spodesivim krevet . Ovi kreveti omogućiti da savijati i oplemeniti svoj ​​krevet u bez obzira na položaj spavanja je najudobniji za vas . Madraci dolaze u različitim materijalima , uključujući i unutarnjih opruga , memory pjene i latexa . Ono što je drugačije je" dati " u središtu madrac koji omogućava da se savijati .

Kako podesiti zavojnica madrac

Coil madraci treba okrenuo i pretvorio svaka tri mjeseca kako bi se spriječilo prekomjerno korištenje dijela madraca . To povećava životni vijek vašeg madraca i sprečava spustio ili kvržice od formiranja na madrac . Pokušajte prilagoditi vaš madrac p

Více >