# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Usporedba Twin , full & Queen size Madraci

Kada kupujete posteljina , trebate znati veličinu vašeg madraca . Zajedničke veličine madrac uključuju blizanca , bračni ili punu , kraljica i king size . Standardi bi kupnjom okvir ili posteljinu iz različitih proizvođača mogućih bez brige o razlikama u dimenzioniranje . Twin

Pogodno za jednog pojedinca u većini slučajeva ,veličina bračni krevet je također često koristi samcima i djece . Twin madraci su 75 cm duge i 39 cm širok . Blizanci su također dostupni u ekstra velike duljine u faksu domovima , dodajući dodatnih 5 inča za jači pojedinaca .
Cijeli ili Double

puna ili dvaput , veličina krevet je 54 centimetara široka i 75 cm duga . To jesljedeća veličina iz bračnim krevetom i zajednički je za gosta spavaće sobe, jednog pojedinca koji želi više prostora ili dvije male pojedince koji ne smeta dijeljenje manji prostor . U punoj veličini krevet ograničava svake osobe, prostor na 27 inča svaki za razliku bračnim krevetom koji daje nekome 39 centimetara prostora .
Queen

Oba šire i dulje od blizanaca i full size kreveta ,queen size krevet dimenzija 80 cm duge i 60 cm širok . To je pogodan za ljude koji su jači i parove koji žele dodatni prostor za širenje , što je 30 centimetara prostora za svaku osobu u krevetu . Queen size krevet ne može biti prikladna , ako ste vi ili vaš partner su veće veličine ili željeli raširena .
Kralj

najveći bed , mjerenje 76 inča širok i 80 inča dugo , jebračni krevet . Ona nudi 38 inča na svaku osobu u krevetu kada je podijeljen na dva dijela , te je dovoljno dugo za smještaj jači pojedince . Vi naizmjenično može kupiti Kaliforniji kralja , koji dokida širinu do 72 centimetara , ali povećava duljinu od 84 inča za ekstra visoke osobe .

Što jeRoll - Away

? Roll prospekti su kreveta koji se mogu lako preklopiti i otkotrljala se uštede prostora . Mnogi pojedinci u stanovima , kućama i posjećuju hotele naći ove kreveta korištenja , jer oni pružaju način pruža udoban smještaj za dodatne goste . Ovi kreve

Více >