# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Kreveti >>

Noćenje veličina za 3-godišnji

Kaddijete navrši tri godine , on je na mjestu gdje on više nijedijete , na rubu prerastaju fazi dijete , ali ne jošveliko dijete bilo . Zato odabiru krevet za dijete u toj dobi može biti zbunjujuća . Naravno , ne postoji jedan krevet koji je pravo za svaka tri - year-old . Razmislite dob svojeg djeteta , veličina i zrelost , a zatim napraviti izbor koji je najbolji za njega .
Jasle

Iako povezane s dojenčadi , a ne tri -godišnjaka ,jasle jesigurno, sigurno opcija , prema poznati pedijatar dr. T. Barry Brazelton . On preporuča držanje dijete u svom krevetiću dok to više nije moguće . Brazleton preferira krevetiće jer su njihovi kafići pomažu djeci da se više spavati držeći ih u svojim krevetima . " Kad se presele svoje dijete u krevet , više ne može ograničiti svoju sposobnost da biste dobili gore i istraživanje", piše Brazleton . " Ne premjestiti dijete iz kolijevci dok nemate izbora - . Tek 3 ili 4 godine , ako je to moguće "
dijete krevet

dijete krevet jekrevet koji se može smjestiti krevetić - size madrac . Oni često imaju kratke tračnicama na stranama za sigurnost . Jer oni su nisko na zemlju i dopustiti djetetu da ostane spavati na njoj poznatog jasle madrac , malu djecu kreveti sudobar izbor za djecu koja su zastrašeni ili uplašeni od strane nepoznate visine i veličine standardnog kreveta . Dok suvelika prednost za djecu koja imaju problema s migracijom iz kolijevke u krevet , njihova mala veličina imprivremeno mogućnost da vaše dijete će uskoro prerasti čini .
Twin Bed

Odvojeni kreveti praktična opcija za tri -godišnjaka . Oni nisu tako velike kao full-size krevet , ali dovoljno dugo da bi se smjestiti dijete u njegovim ranim odraslim godinama , a možda i šire. Šanse su vam tri -godišnjak nije dodijeljen najveći spavaću sobu u vašem domu . Odvojeni kreveti pametne opcije za male spavaće sobe , jer oni daju prostor za spavanje , dovoljno velik za samo o bilo tko , ali ne zauzimaju previše prostora . Zbog dva kreveta supopularna veličina za djecu , postoje mnoge opcije dostupne posteljinu u dva veličina koje su lik tematske i odobrena za tri -godišnjaka . Koristite prijenosnih krevet tračnice na vašeg djeteta bračni krevet dok ga je svladao spava na jednom mjestu .
Punoj veličini ili bračnim krevetom

Kada razmišljate o vašem tri - year-old je pored kreveta , full - size ili queen size kreveta ne može odmah doći u obzir . Međutim , oni su vrijedna razmatranja iz nekoliko razloga . Prvo , oni su veliki i daju svoje dijete dovoljno mjesta za svitak okolo . Drugo , vaše dijete nikada neće prerasti bilo koji od tih veličina , donošenja kupnju još jednog kreveta nepotrebno . Treće , oni pružaju dodatni prostor za spavanje , ako vaše dijete imaprijatelja prenoćiti . Također , ako imate goste , vaše dijete može spavati na kauču , u sobi ili s bratom ili sestrom , a možete koristiti dječju sobu kao gost u sobi . Imajte na umu da, iako ćete biti u mogućnosti naći djece - tematske posteljinu u punoj veličini , mogućnosti će biti vrlo ograničen u queen veličine .

Ostali
Opcije

Osim standardnog ležaja, kreveta na kat i kotrljati kreveta su fleksibilne opcije za djecu ' soba . Dok je , iz sigurnosnih razloga , to nijedobra ideja dopustititri - year-old spavati na vrhu kat ,krevet na kat je pametan izbor ako planirate na vlasništvo vaša djeca dijele sobu , ili ako jednostavno želite dodatni spavaći prostor za tvrtke . Kotrljati kreveta osigurati dodatni prostor za spavanje koje je bliže podu .

Ako ste vrlo zabrinuti da vaše dijete će ispasti iz kreveta , razmislite o stavljanju madrac na podu za nekoliko mjeseci . To vam je vaše vrijeme dijete da se privikne na spavanje na krevetu bez tračnica , a ako ona pada , to je samonekoliko centimetara na podu .

Kako napraviti Fabric uzglavljem & Papuča

Kada želite stvoriti osobni izgled za svoj krevet , projektiranje i montažu svoj ​​uzglavljem i papuča može biti učinjeno s materijalima koji se nalaze na hardveru i zanatskih dućana . Odabirom vlastiti tkanina ,boja i uzorak može mjeriti ili kontras

Více >